Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy bmx bele ferne egy gyereks...

Egy bmx bele ferne egy gyerekszallito fele utanfutoba amit a biciklikre kell szerelni? :D

Figyelt kérdés
Eleg messze van a palya, es azert annyira megse, hogy mjndig autoval jarkaljak, de ahoz meg igen, hogy vegig alljak a biciklin.. Es ez meg kornyezetbarat is, es szeretek biciklizni is.

2013. jan. 6. 21:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon hulye kerdes :D
2013. jan. 6. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

"Egy bmx bele férne egy gyerekszállító féle utánfutóba amit a biciklikre kell szerelni?"

ezt csak én nem értem :D ?

van egy gyereked akiért kimennél a pályára és te kivinnéd neki egy ilyen [link] utánfutón a gyerek bmx-ét és eggyüt hazatekernétek ? bocsi de tényleg nem értem

2013. jan. 6. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Felénk "vezetni" szokták a másik bringát, azaz az egyiken ülve megfogni a másik gép kormányát és a kettővel egyszerre közlekedni. Mulatságos mutatvány... :D De ehhez is alacsony a BMX.

De miért nem teszel bele egy hosszabb csövű ülést? Gondolom helye van, úgyis gyorszáras, ha odaértél cserélsz. Egyszerűbb mint a két kerékpár.

Ráadásul szerintem nem férne bele az utánfutó a BMX. Esetleg úgy, hogy a BMX első kerekét belerakod (pl. egy tartóval függőlegesben tartva) és egy ilyen kamionszerű mutatvánnyal vonulsz végig mindenen. Ez szerintem kicsit balesetveszélyes mutatvány.

#2 - nem a gyerekét akarja vinni, hanem a sajátját amit sportolásra használ és egy kicsit alkalmatlan a hosszútávú közlekedésre.

2013. jan. 6. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Te kérdező. Nem lenne értelmesebb ha tennél bele ülést, odatekernél így normálisan, majd ott kiszednéd és letámasztanád valahova? Akkor nem kéne két bicikli, meg hülyéskedés, csak egyetlen ülés.
2013. jan. 6. 22:50
 5/5 anonim ***** válasza:
jaja ülést bele az a tuti :D de am milyen messze kell menned ?
2013. jan. 7. 00:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!