Egy bmx bele ferne egy gyerekszallito fele utanfutoba amit a biciklikre kell szerelni? :D
"Egy bmx bele férne egy gyerekszállító féle utánfutóba amit a biciklikre kell szerelni?"
ezt csak én nem értem :D ?
van egy gyereked akiért kimennél a pályára és te kivinnéd neki egy ilyen [link] utánfutón a gyerek bmx-ét és eggyüt hazatekernétek ? bocsi de tényleg nem értem
Felénk "vezetni" szokták a másik bringát, azaz az egyiken ülve megfogni a másik gép kormányát és a kettővel egyszerre közlekedni. Mulatságos mutatvány... :D De ehhez is alacsony a BMX.
De miért nem teszel bele egy hosszabb csövű ülést? Gondolom helye van, úgyis gyorszáras, ha odaértél cserélsz. Egyszerűbb mint a két kerékpár.
Ráadásul szerintem nem férne bele az utánfutó a BMX. Esetleg úgy, hogy a BMX első kerekét belerakod (pl. egy tartóval függőlegesben tartva) és egy ilyen kamionszerű mutatvánnyal vonulsz végig mindenen. Ez szerintem kicsit balesetveszélyes mutatvány.
#2 - nem a gyerekét akarja vinni, hanem a sajátját amit sportolásra használ és egy kicsit alkalmatlan a hosszútávú közlekedésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!