Szerintem mindenkit lelehet fizetni aki keveset keres, vagy úgy egyáltalán... De, ne probálkozz vele! Egyik ismerősömet megállítótták gyorshajtásért, és gondolta, hogy adjon valami csekket azt kifizeti, és elvan intézve... A rendőr még kiakadt... "Maga leakar engem fizetni?! Hogy képzeli ezt?" Szóval én nem probálkoznék...
2009. aug. 25. 22:27
2/13 anonim válasza:
ÁÁÁ DEHOGY :))
Igen le lehet, de csak egy bizonyos szint felett. Megéri-e neked a rizikót, hogy esetleg még ezért is feljelent...
Ha minimális a szabálysértés, és látod a rendőrön, hogy nem fogékony erre, akkor ne próbáld meg.
3/13 anonim válasza:
hát nem tudom de ahogy a mondás is tartja "pénz beszél, kutya ugat"
4/13 anonim válasza:
próbáld meg! Ha nem sikerül elmondod milyen a bőrtön?
2009. aug. 25. 22:28
5/13 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy külföldi létedre így gondolkodsz... Azt hittem ez csak magyar szokás, hogy minden alól megpróbálunk kibújni, mindenkit megpróbálunk megvesztegetni...
2009. aug. 25. 23:14
6/13 anonim válasza:
Bocsánat, hogy közbeszólok, de hiába jelent fel, ha pl. nem tudja bebizonyítani. Ha betudja, akkor valamit rosszul csináltál, vagy ő volt egyszerűen "okosabb" Egyébként, ha külföldi vagy, mi arra a biztosíték, hogy megtalálnak a pénzbírsággal???
Kíváncsi lennék, hány külföldin tudják behajtani.
2009. aug. 26. 00:33
7/13 anonim válasza:
A német rendőrt próbáld meg lefizetni... :D Ők nagyon rendesek, ha minden rendben van, ha viszont nincs akkor 10000Eurót is adhatsz neki, még feljelent megvesztegetésért is. Itt bezzeg, bármit lehet.
2009. aug. 26. 01:04
8/13 A kérdező kommentje:
azt hallottam,h a németeket nem lehet megvesztegetni, lehet,h azért is, mert megvannak elégedve a fizetéssel..
ja úgy tudom,h nem küldik ki a számlát külföldre, hanem nem engednek vissza a határon, szval határon fizetni kell.. és az van ha trafipaxal is fognak el, h nem mehetsz vissza az országodba
2009. aug. 26. 04:31
9/13 anonim válasza:
őket lehet a legjobban :D
2009. aug. 26. 13:33
10/13 anonim válasza:
és sztem vicces h egy külföldinek ez jut az eszébe, hát erről az országról mimás juthatna?:D itt ahol leszarják az embert, kiszúrják a szemét egy 50 évvel ezelőtti fizetéssel, bezzeg minden mást uniós szintre emelnek, és minden áremelést arra fognak, hogy dehát az unióban is....csaképp a fizetéseket felejtették el...sztem egy külföldi, erről az országról, csakis rossz véleménnyel lehet. de megérdemeljük :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!