Ezt tényleg be fogják vezetni?
Ez kicsit már régi videó...
Elviekben elvetették az újravizsgázás kérdését.
Jó kérdés, hogyan akarják ezt megvalósítani.
Aki a 70'-es, 80'-as években (vagy még régebben), tette le a vizsgát, azoknak tényleg újra kéne vizsgázniuk. Azért szvsz. elég lenne kitölteni és ha megbukott, akkor mindent, tételesen átvenni.
Nem kell, rémhíreket kelteni, változik a KRESZ és nem mindenki készül fel. Példának okaként itt van az, hogy a sebességet, olykor, az útviszonyokhoz, vagy az időjáráshoz alakítják, amiről a tábla is tájékoztat. Ezt, ha jól tudom, 5 éve, még nem volt ilyen. Ugyanez, mint az egyirányú utcából, már a másik irányban is várhatod a kerékpárost, ahol ezt, a KRESZ megengedi.
Vagyis igen: változnak az évek, de hogy pontosan hogyan akarják ezt megvalósítani, az még, kérdéses.
Nem.
Kb olyan lenne mintha évente érettségizni kéne, mert ugye változnak a tételek.
Az más.
Az érettségit másra használod. A KRESZ meg olyan, hogy az utcán találkozol vele.
OK, kedves jó ötletnek tartó utolsó.
Akkor leszel szives kifizetni, minden újravizsgázónak a vizsgadíját, és akkor lehet éjenezni. Addig nem!
Támogatom Napkirály javaslatát. Jogosítványkötelessé kell tenni a kerékpárok vezetését! Orvosi alkalmassági vizsga, minden évben, és újravizsgáztatni őket minden kreszváltozáskor!
Terjesszük már be valamelyik politikusnak! :D
Köszönöm, hogy nekem szegeztétek, mert én, már az iskolába is kötelezővé akarnám tenni a KRESZ oktatását.
Igen, a kerékpáros KRESZ ismertetők mellett is tevékenykedek.
Na ezek után szóljatok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!