Ha biciglizek egy babettával akkor kell rá biztosítás?
Tehát ha rendőr meglát úgy h biciglizek megbüntethet hogy nincs rajta. biztosítás (Nem azért h biciglizni akarok vele csak így ha látok egy rendőrt akkor elkezdem tekerni és leállítom a motort)
Csak anyira ritkán használom évi 20 km hogy fölösnek tartom a faluba a biztosítást. Felénk 10 perc is eltelik h nem jön egy kocsi se.
"Felénk 10 perc is eltelik h nem jön egy kocsi se."
Akkor meg mit problémázol az egészen? Falu...
Én is falun nőttem fel. Mi felénk se sűrűn járt kocsi, olyan meg pláne nem ami nem falubeli volt.
A faluban egy körzeti megbízott volt az is mindig részeg volt. Rendőr meg max a falunapon járt nálunk. Mi soha nem csináltunk az ilyenekből problémát az irányelv az volt, hogy üzemanyaggal megy nem papírral. Hajtott mindenki mindent ami mozgott. Senkiről nem tudok akit megbüntettek volna.
Értem
Csak nálunk lett egy rendőr nem ismerem de egy biciglist már noszogatott (de nem büntette meg) azért kérdeztem meg
Ja és hetente látom sajna
Mi az a "bicigli", netán biciklire gondoltál?
Biztosítás, jogsi, sisak közül bármelyik hiányában legfeljebb tolhatod, de a rendőr se hülye, ha megérinti a hengert, akkor bizony tudni fogja, hogy nem csak passzióból tologatod a Babszit!
No és ahhoz, hogy bicikliként használd, szét is kell akasztanod a hajtást: megáll, lehajol, benyom, elfordít...
Á, nem feltűnő!
Ember, 5000 Ft egy éves biztosítás! Havonta fél doboz cigi, vagy két sör ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!