Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha vettem egy tetőcsomagtartót...

Ha vettem egy tetőcsomagtartót a vaterán és nem jó a kocsimra, jogosan kérem vissza a pénzem?

Figyelt kérdés

azt mondta az eladó hogy univerzális, de nem az!

Nem tudom használni, kérem vissza a 2x postaköltséget és a termék árát.

szerinted?

2012. nov. 29. 08:48
 1/7 anonim válasza:
Ha azt mondta jó a kocsidra is,akkor neked van igazad.Nem tudom mennyi pénzösszegről van szó,de ijeszd be kicsit,mert félő hogy nem lesz kedve visszaadni a pénzt.Meg egy negatívval is jutalmazd meg a végén.
2012. nov. 29. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:
kérdeztem, azt mondta elvileg jó rá, mert univerzális, de én simlisséget érzek a dologban.
2012. nov. 29. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Max a termék árát lehetne visszakérni

A postaköltséget nem kell visszafizetnie máshol se adják vissza a postaköltséget, ha visszaküldöd a terméket

2012. nov. 29. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak a termék árát kérheted vissza.
2012. nov. 29. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az eladó vert át, nekem olyan autóm van, amire semmilyen univerzális csomagtartót nem lehet feltenni, csak a gyárit, de ahoz is fel kell fúrni a sínt!
2012. nov. 29. 21:39
 6/7 Zsolt75 ***** válasza:

Sok univerzális dolog átverés! Gondolj bele! Minden autó más, így hogyan lehetne valami eszköz mindenre jó?

Ráírják ugyan, de ezzel megtévesztenek. Nem okolhatod az eladót ,hogy a gyártó által univerzálisnak mondott termékről nem tudhatta, hogy neked mégsem jó.

A jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e tőled vagy sem.

A postaköltség semmiképp nem kérhető vissza, de szerintem a terméket se várhatod el , hogy vissza vegye.

A korrekt megoldás , hogy megkéred , hogy vegye vissza, ha nem teszi akkor próbáld eladni.

Jah és tanulj belőle, hogy ami univerzális az lehet , hogy valójában semmire se jó.

Olyan ez mint Ivan Ivanovics borotválkozó gépe.

"- Na de Iván... minden ember arca más és más...

mire Iván: Da... eleinte ! "

2012. nov. 30. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Ami úgy kezdődik hogy univerzális az mindig PÉNZKIDOBÁS.

Én is sokszor bedőltem neki,de több órás szopás után mindig megfogadom h soha többet.

A kocsimra GYÁRI(!) csomagtartót vettem és azzal is vagy egy órát szívtam,mire rendesen fel tudtam szerelni!!!!

Használtan,univerzálisat venni,ráadásul úgy h oda sem próbáltad szerintem nagy butaság,csak magadat okolhatod szerintem.

Próbáld átalakítani,hátha az segít.Lakatos biztos okosba megoldja neked.

2012. nov. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!