Ha vettem egy tetőcsomagtartót a vaterán és nem jó a kocsimra, jogosan kérem vissza a pénzem?
azt mondta az eladó hogy univerzális, de nem az!
Nem tudom használni, kérem vissza a 2x postaköltséget és a termék árát.
szerinted?
Max a termék árát lehetne visszakérni
A postaköltséget nem kell visszafizetnie máshol se adják vissza a postaköltséget, ha visszaküldöd a terméket
Sok univerzális dolog átverés! Gondolj bele! Minden autó más, így hogyan lehetne valami eszköz mindenre jó?
Ráírják ugyan, de ezzel megtévesztenek. Nem okolhatod az eladót ,hogy a gyártó által univerzálisnak mondott termékről nem tudhatta, hogy neked mégsem jó.
A jóindulatán múlik, hogy visszaveszi-e tőled vagy sem.
A postaköltség semmiképp nem kérhető vissza, de szerintem a terméket se várhatod el , hogy vissza vegye.
A korrekt megoldás , hogy megkéred , hogy vegye vissza, ha nem teszi akkor próbáld eladni.
Jah és tanulj belőle, hogy ami univerzális az lehet , hogy valójában semmire se jó.
Olyan ez mint Ivan Ivanovics borotválkozó gépe.
"- Na de Iván... minden ember arca más és más...
mire Iván: Da... eleinte ! "
Ami úgy kezdődik hogy univerzális az mindig PÉNZKIDOBÁS.
Én is sokszor bedőltem neki,de több órás szopás után mindig megfogadom h soha többet.
A kocsimra GYÁRI(!) csomagtartót vettem és azzal is vagy egy órát szívtam,mire rendesen fel tudtam szerelni!!!!
Használtan,univerzálisat venni,ráadásul úgy h oda sem próbáltad szerintem nagy butaság,csak magadat okolhatod szerintem.
Próbáld átalakítani,hátha az segít.Lakatos biztos okosba megoldja neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!