Ryanair nél járatmódosítás járattörlés miatt?
Röviden a történet, hogy Thessaloniki-be van oda-vissza jegyem. Vissza 2013.01.11-re foglaltam a jegyet, viszont múlt héten kaptam e-mailt, hogy 2013.01.10-től nem jár repcsi Bp és Szaloniki között.
2 lehetőségem van, írták, :
1. visszakérem a zsét 2. re-book free of charge
én a 2.est szeretném, amihez kaptam linket a ryanair.com-ra a faq-hoz hogy kontaktoljam a reservation centre-t.
találtam egy telefonszámot: 018154429 hiába hívom(mobilról), még ki sem csörög, sőt pár másodperc után automatikusan megszakítja a hívást. mondom WTF. se egy kicseszett e-mail cím a reservation centre-nek. végsősoron ott a 90-es telefonszám 155 Ft/percért.
jah meg persze módosíthatnám a honlapjukon online, de az meg plusz 15e Ft. s valahol olvastam, hogy az ilyen módosítgatásokat majd nekem kell megcsinálni. wááááá
valakinek nincs valami okos ötlete pls
köszi előre is
Ezt a számot kell hívnod ilyen esetben:
0690 982014 - A hívás díja bruttó 25 Ft/perc.
A mobilhálózatból vagy más hálózatból kezdeményezett hívások többe kerülhetnek. A telefonszám hétfotol péntekig 09:00-18:00 CET, szombaton 10:00-17:00 CET és vasárnap 11:00-17:00 CET között hívható.
Ez is 90-es, de elvileg csak 25 Forint.
Sikerült megoldani?
Amúgy szerintem valamit rosszul tudsz, legalábbis ebből ez jött le nekem:
"jah meg persze módosíthatnám a honlapjukon online, de az meg plusz 15e Ft. s valahol olvastam, hogy az ilyen módosítgatásokat majd nekem kell megcsinálni. wááááá "
Ha találsz olyan időpontot ami neked megfelelő és van akkor járatuk, akkor ingyen átírják neked arra az időpontra. Nem kell semmit fizetned. Csak annyi kell hogy azt a 25 forintos számot felhívd! (Nem biztos, hogy mindenhol csak 25 forint, de többségében ennyiért számolják a szolgáltatók.)
köszönöm a hozzászólásokat!
Sikerült megoldani! A fent említett 90-es számot hívtam, s gyorsan át is tett az ügyintéző egy másik napra. nem is volt semmilyen költség.
A hívás díja viszont nem tudom hogy mennyi lesz, ugyanis itt említettétek, hogy 25 Ft/ perc. Egy utazási irodás ismerősöm viszont azt mondta, hogy 300 Ft/perc.
nah pár hét múlva kiderül a számlán :))
Jajj, utazási irodásokra inkább ne hallgass ha ilyeneket mondanak. :)
Nekem előző hónapban volt velük dolgom, itt van előttem a számla és valóban 25Ft-ért számolták, vagyis mivel 4 perc így nem egész 100Ft volt.
Tmobil feltöltőkártyás viszont lehet hogy 150-ért számolja, mert ászf díjszabásban azt találtam. Szóval lehet eltérés, de a 300 az nagyon durva lehúzás lenne egy alapvetően 25Ft-os számhoz, szóval én nem hinném, hogy annyiért számolják neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!