Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ryanair nél járatmódosítás...

Ryanair nél járatmódosítás járattörlés miatt?

Figyelt kérdés

Röviden a történet, hogy Thessaloniki-be van oda-vissza jegyem. Vissza 2013.01.11-re foglaltam a jegyet, viszont múlt héten kaptam e-mailt, hogy 2013.01.10-től nem jár repcsi Bp és Szaloniki között.

2 lehetőségem van, írták, :

1. visszakérem a zsét 2. re-book free of charge

én a 2.est szeretném, amihez kaptam linket a ryanair.com-ra a faq-hoz hogy kontaktoljam a reservation centre-t.

találtam egy telefonszámot: 018154429 hiába hívom(mobilról), még ki sem csörög, sőt pár másodperc után automatikusan megszakítja a hívást. mondom WTF. se egy kicseszett e-mail cím a reservation centre-nek. végsősoron ott a 90-es telefonszám 155 Ft/percért.

jah meg persze módosíthatnám a honlapjukon online, de az meg plusz 15e Ft. s valahol olvastam, hogy az ilyen módosítgatásokat majd nekem kell megcsinálni. wááááá

valakinek nincs valami okos ötlete pls

köszi előre is

2012. nov. 28. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A Ryanairtől túl sok jóra ne számíts. Hívd fel a 90-es számot, mert a másik nem is magyar szám, azért nem csörög ki (hacsak nem tárcsázol előtte +(országkódot).
2012. nov. 28. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt a számot kell hívnod ilyen esetben:

0690 982014 - A hívás díja bruttó 25 Ft/perc.

A mobilhálózatból vagy más hálózatból kezdeményezett hívások többe kerülhetnek. A telefonszám hétfotol péntekig 09:00-18:00 CET, szombaton 10:00-17:00 CET és vasárnap 11:00-17:00 CET között hívható.

Ez is 90-es, de elvileg csak 25 Forint.

2012. nov. 29. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Sikerült megoldani?

Amúgy szerintem valamit rosszul tudsz, legalábbis ebből ez jött le nekem:

"jah meg persze módosíthatnám a honlapjukon online, de az meg plusz 15e Ft. s valahol olvastam, hogy az ilyen módosítgatásokat majd nekem kell megcsinálni. wááááá "

Ha találsz olyan időpontot ami neked megfelelő és van akkor járatuk, akkor ingyen átírják neked arra az időpontra. Nem kell semmit fizetned. Csak annyi kell hogy azt a 25 forintos számot felhívd! (Nem biztos, hogy mindenhol csak 25 forint, de többségében ennyiért számolják a szolgáltatók.)

2012. dec. 1. 02:33
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat!

Sikerült megoldani! A fent említett 90-es számot hívtam, s gyorsan át is tett az ügyintéző egy másik napra. nem is volt semmilyen költség.

A hívás díja viszont nem tudom hogy mennyi lesz, ugyanis itt említettétek, hogy 25 Ft/ perc. Egy utazási irodás ismerősöm viszont azt mondta, hogy 300 Ft/perc.

nah pár hét múlva kiderül a számlán :))

2012. dec. 3. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj, utazási irodásokra inkább ne hallgass ha ilyeneket mondanak. :)

Nekem előző hónapban volt velük dolgom, itt van előttem a számla és valóban 25Ft-ért számolták, vagyis mivel 4 perc így nem egész 100Ft volt.

Tmobil feltöltőkártyás viszont lehet hogy 150-ért számolja, mert ászf díjszabásban azt találtam. Szóval lehet eltérés, de a 300 az nagyon durva lehúzás lenne egy alapvetően 25Ft-os számhoz, szóval én nem hinném, hogy annyiért számolják neked.

2012. dec. 4. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!