Mi történik, akkor ha nem fizetem ki az oktatót?

Fizetési meghagyást indítanak ellened, és annak, ha ellent mondasz, akkor per lesz belőle, ha nem, akkor pedig jogerőre emelkedik, és végrehajtható.
Mindezt megelőzően gondolom még felszólítgatnának párszor.
És persze késedelmi kamatostól kérnék a tartozást.

Nézz utána, pontosan mit ígértek. Tehát hány órát vezetsz majd, stb. Ugyanis az iskolák a pénzért hajlamosak tömegtermeléssé változtatni az oktatást, és párhuzamosan vinni több tanulót, mindenkit ugyanazért az X óra vezetés díjáért. Ez nem is lenne baj, ha a vezetett órák száma a végére kijönne egy emberre is.
Menj be a suli központjába, és érdeklődj, hogy ezzel a tempóval hogy fog kijönni a beígért vezetési óraszám. Egy komolyabb panaszt is kilátásba helyezhetsz. (Pl. fogyasztóvédelem, stb.)
De a nem-fizetés önmagában nem megoldás, perelni fognak, ahogy előttem is írták.

Alá kell valamit írnod egy ilyen vezetés alkalmával?
Mert ha 15 percet vezetsz és egy órát írsz alá, az gond.

Figyelj csak,.. minden megbeszélés kérdése.Nyugodtan jelezd az oktatódnak ezt a szituációt, hogy nem vagy megelégedve.Ha normális oktató,akkor meg fogja érteni, hogy többet akarsz vezetni, hogy jobban belejöjj a vezetésbe.Amennyiben, az oktatód idegbeteg fajta és magyarán mondva sz@rik az egészre,akkor válts oktatót.Az első oktatóm nagyon goromba volt,7 alkalmi vezetés után otthagytam a pibe,és választottam egy nagyon normális,rendes,csendes,megértő,nyugodt oktatót,aki ha kellett, akkor 30-szor elmagyarázta amit nem tudtam.
Ha jól számolok, akkor a 10. óránál jársz, amit ha óránkénti 3500 forintba számolok, akkor az 35000 forint.Ezt ha nem fizetnéd ki,akkor sajnos meggyanúsítanának azzal hogy tartozási bűncselekményt követtél el és szerintem nem ér annyit az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!