Ha műszaki vizsgabiztos szeretnék lenni, milyen iskolákat kell elvégezni? Mennyi idő körülbelül?
Jelenleg érettségim van,ezen kívül B-C-D jogosítványom van és vezetési gyakorlatom buszból(kb 2 év tömegközlekedésben)
Mit tanuljak még,milyen irányba? Gondolom autószerelő technikus az alap.
Szia!
Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, talán kérdezz meg egy vizsgabiztost.
De hogy jött ez neked? Nem megbántani akarlak, csak ez nem olyan mint a tűzoltó, meg a katona, szóval érted...
Köszönöm szépen!
Hát,azt hiszem erről lassan lecsúszok,mert felénk az autószerelő szakmát csak nappalin oktatják,dolgoznom viszont kell főállásban,máshová meg nem tudnék eljárni pontosan a munkám miatt.
Azért szerettem volna valami ilyesmi munkakört,mert a családomat alig látom,hajnaltól késő estig dolgozom és 110 ezernél nem keresek többet.A cégünknél lett volna lehetőség,ha megvan a szakvizsgám,akkor csak napi 8 órát dolgoztam volna kb.ugyanennyi pénzért és akkor is teherautók-buszok közelében lettem volna egy kicsit.Ezért gondoltam,hogy elvégzem,ha tudom és utána talán jobb lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!