Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha műszaki vizsgabiztos...

Ha műszaki vizsgabiztos szeretnék lenni, milyen iskolákat kell elvégezni? Mennyi idő körülbelül?

Figyelt kérdés

Jelenleg érettségim van,ezen kívül B-C-D jogosítványom van és vezetési gyakorlatom buszból(kb 2 év tömegközlekedésben)

Mit tanuljak még,milyen irányba? Gondolom autószerelő technikus az alap.

2012. nov. 24. 11:59
 1/4 Blaiseboy ***** válasza:

Szia!

Sajnos a kérdésre nem tudom a választ, talán kérdezz meg egy vizsgabiztost.

De hogy jött ez neked? Nem megbántani akarlak, csak ez nem olyan mint a tűzoltó, meg a katona, szóval érted...

2013. jan. 25. 18:06
 2/4 anonim válasza:
Hello! Autószerelő végzettséggel 5 év munkatapasztalat kell, tecnikusival 2 év. A vizsgát a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál (NKH) lehet letenni, két évente kell meghosszabbítani a vizsgát. Szerencsére a tanuló időszak alatti gyakorlatot is beleszámolják. :D
2014. jan. 7. 21:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Hát,azt hiszem erről lassan lecsúszok,mert felénk az autószerelő szakmát csak nappalin oktatják,dolgoznom viszont kell főállásban,máshová meg nem tudnék eljárni pontosan a munkám miatt.

Azért szerettem volna valami ilyesmi munkakört,mert a családomat alig látom,hajnaltól késő estig dolgozom és 110 ezernél nem keresek többet.A cégünknél lett volna lehetőség,ha megvan a szakvizsgám,akkor csak napi 8 órát dolgoztam volna kb.ugyanennyi pénzért és akkor is teherautók-buszok közelében lettem volna egy kicsit.Ezért gondoltam,hogy elvégzem,ha tudom és utána talán jobb lett volna.

2014. jan. 8. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Gépjármű mechatronikai technikus szakma kell hozzá, meg munkatapasztalat. Én is az szeretnék majd lenni, most tanulom a szakmát. Az oktatóm műszaki vizsgabiztos, minden gyakorlaton vizsgáztatunk autókat.
2022. szept. 27. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!