Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A helyszini birság meg nem...

A helyszini birság meg nem fizetése lehet e több mint amit kiküldtek ha nem fizetem be?

Figyelt kérdés
Egy engedélyhez kötött helyre parkoltam ezért kaptam 10000Ft birságot a közterületestöl ha nem fizetem be akkor átadják szabálysértésnek ot meg emelhetik a birság összegét vagy csak helyben hagyja esetleg törli, mert az interneten talátam egy kijelölt parkolot és én oda akartam beállni de ebbe az utcában csak engedélyel lehetett behajtani ha valakinek már volt ilyen ügye hogy a szabálysértési elöadó mit csinál ilyenkor mert nem szándékos volt és meg voltam vezetve az információval parkolással kapcsolatban. Várok segitö választ üdv Péter

#bírság #A helyszini #meg nem fizetése #e több
2012. nov. 5. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem mentesít, hogy "nem szándékos" volt, a kitáblázást látnod kellett volna! Ha a navigáció bevezet az egyirányú utcába, akkor is azt mondod, hogy nem te voltál?

:D

Közterületestől ne is várd, hogy mérsékelje vagy törölje a bírságot! Átadja az önkormányzatnak, és ők behajtják adók módjára, vagy esetleg egy közúti ellenőrzés során megtudod, hogy kivonták az autódat a forgalomból.

2012. nov. 5. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Viszont ha azt tudod bizonyítani, hogy az adott helyen és napon nem volt kitáblázva megfelelően a tilalom, akkor érdemes fellebbezni!
2012. nov. 5. 21:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos azt nem tudom bizonyitani de a táblát kitakarta egy ott pakolo teherautó ezért nem láttam a kiegészitö táblát hogy csak behajtási engedély szükséges a közterületes maga módján rendes volt mert azt mondta hogy neki ezt kell csinálnia de ha nem fizetem be akkor a szabálysértés lesz és ott már lehet engedményt adni az elöadónak estleg egy figyelmeztetést arra a kérdésemre hogy ez lehet e több arra nem adott választ mert hogy abban őnem tud érdemben nyilatkozni,azért kérdeztem hogy volt e már valakinek ilyen ügye hogy mit várhatók? de azért kösz a hozzá szólásodat üdv Péter
2012. nov. 6. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!