Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbírságolt a közterületes...

GeryLaci kérdése:

Megbírságolt a közterületes de nem hagyott csekket! Megteheti ezt? Hogyan fizessek így?

Figyelt kérdés

Újpesten a Kassai utca 31 alatt parkoltam félig a járdán ahogy kb 10 éve parkolnak az autók és néha én is. Rutinból hajtottam be az utcába, bevallom nem néztem van-e tábla. Régebben nem volt, a street wiev képén látszik, hogy nincsen de az már több éves is lehet. Szóval lehet, hogy van tábla, nem tudom majd megnézem. Nem is ez a gond. A gond az, hogy a közterületes aki egyébként ott volt még és bámult a kollégájával és egy rendőrrel NEM HAGYOTT CSEKKET a fecni mellé! Mikulás csomag sem volt csak a fecni. Nem akartam odamenni mert eldurrant az agyam és gondolom egy 3 rendbeli hivatalos személy elleni erőszak mégiscsak komolyabb ezért elhajtottam kb 3 perc gondolkodás után. Nem kellett volna, most mehetek utána járni, hogyan fizessem be a 10000 Ft-ot!?!?

Szóval a kérdés az, hogy megteheti, hogy nem ad csekket és ezzel plusz körök futására kényszerít?

A telefont persze nem veszik fel mert munkaszüneti nap van.

2012. nov. 2. 16:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak fecnit hagyott (Figyelem! Ön szabálytalanul parkol ezért feljelentem-megbirságolom-figyelmeztetem) vagy valami hasonló szöveggel, akkor a csekk majd jön postán...
2012. nov. 2. 19:18
 2/2 Napkiraly ***** válasza:
tanúvallomás bekérőt fog küldeni a majom, te pedig megtagadhatod ha törvényes okod van rá
2012. nov. 4. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!