Repülővel kell utaznom, de félek tőle. Ez lenne az első utazásom. Hogyan győzhetném le a félelmemet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy el kellesz utaznunk és repülővel kell mennünk. Még sohasem ültem repülőn és félek az első repüléstől. :( Nagyon súlyos tériszonyom van és ha már belegondolok hogy olyan magasan kell repülnöm már elfog a félelem. Amikor magasan vagyok valamiért (lehet hogy nálam ez a félelem reakciója) kiszárad a szám és nem tudok nyelni rendesen. Nagyon félek hogy ez történne. Kétségbe vagyok esve. Aki volt már repülős úton, az tudna mondani tapasztalatot? Vagy tudna tanácsot adni, hogyan győzhetném le a félelmemet?2012. nov. 1. 20:34
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz!:)
2012. nov. 7. 14:48
12/16 anonim válasza:
Erről ez jutott eszembe! http://www.youtube.com/watch?v=Iyvqczs3vjo :D
Egyébként meg a repüléstől nem kell félni, még senki nem maradt fenn! :D
13/16 Szolovjov válasza:
A tériszony miatt ne aggódj. Bármilyen furcsa is én már hallottam olyan pilótáról, akinek tériszonya van. Akkor ha lenéz egy magas épületről. De egy repülőgépről lenézni teljesen más, olyan mintha egy nagyon szép térképet látnál magad alatt. Szerintem olyan szépnek fogod találni a látványt hogy nem is fogsz félni. Csak a látványra koncentrálj :)
14/16 anonim válasza:
Szerintem a repülőzés olyan dolog mintha egy fotelben ülnél.Olvass egy olyan könyvet melybe biztosan bele tudsz merengeni és elvonja a figyelmedet...Vagy keress utazótársat aki szívesen leáll beszélgetni és például mellé ülj.:)De ha már késői a hozzászólásom akkor pedig másik alkalommal ezt használd ;)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:) még nem utaztam el, de már nem is félek annyira tőle...:D
2012. dec. 23. 13:14
16/16 anonim válasza:
Dobj be indulás előtt egy ddeci töményet, és ülj nyugodtan az ablak mellé. Legközelebb már a tömény sem fog kelleni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!