A légi közlekedés rendkivűl szennyezi a környezetet miért nem találnak ki valami uj módszert?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 20:12
11/13 anonim 

válasza:

23:08 vagyok, és jobb ha megbarátkoztok a gondolattal, mert ez az igazság.
12/13 anonim 

válasza:

Ja persze, ott rohadna meg a tartályokban, ugyanis a maglev vonatot madárcsicsergés hajtaná, és nem az erőművekben elégetett fosszilis üzemanyag, igen... fakó gőzöd nincs a világgazdaság működéséről, ugye?
13/13 anonim 

válasza:

Ezt a rendkívülit meg honnan vetted?
A rendkívüli hogyan számszerüsíthető??
Én a számokat tartom összehasonlíthatónak!
Egy repülőgépen 1 utas 100kilométerére 3 liter fogyasztás esik. Ez nem sokkal több, mint egy személyautónál 4 személyről számolva! De a repülő 900-al megy, 8-szor gyorsabban!!
És ezt a 3 litert jelentős légfelesleggel lehet elégetni, nem úgy, mint a benzinautónál (ahol ugye CO, azaz szénMONOxid keletkezik, mint mérgező), így a CO szennyezés a repülőnél elenyésző.
Üvegházhatás? Nagyjából egyforma..
Kérlek számszerűen vezesd le a RENDKÍVÜLIt. Lehet én tudok valamit rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!