Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy hosszabb útra milyen...

Egy hosszabb útra milyen bicikli jöhet szóba? Vagy mennyi az ára?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd a közel jövőben egy hosszabb túrát tenni, de nem tudom, hogy milyen biciklit érdemes venni. Leginkább aszfaltozott úton mennék vele, de az sem lenne rossz, hogyha a terepet is bírná. Mivel hosszabb útra mennék, ezért hátizsákot is vinnék, és azt szeretném megkérdezni, hogy egy kosár kb mennyibe kerül? Nem gondoltam olyan hatalmas összegre, tehát a 100ezer forint felettiek nekem kicsit drágák.

2012. okt. 20. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Kelly's Cross, egyértelműen! 100 ezer forint körül lehet kapni.
2012. okt. 20. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
En hasznaltan vettem a stevens-emet 180 euroert+rakoltottem meg 80-at,es nagyon bevalt,tavasz ota 6000km van benne. Ha leginkabb aszfalton mesz majd akkor trekking vagy hibrid cangat ajanlok minnel "nagyobb" attetellel.
2012. okt. 20. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Motorbicikli!

Gyenge poén, de nem hagyhattam ki, az emberi erővel hajtott járművekhez pedig sajnos nem értek.

2012. okt. 21. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy 100e forintos Mongoose montival túrázom, nyilván aszfaltra nem ideális, de ha netán kedvem támad árkon-bokron át menni, akkor sem ijedek meg. Hátizsákot én nem ajánlom, ott a bringa, cipeljen az :) Ha egész nap tekersz, bizony az a kis extra könnyebbség is számít, és legalább nem is izzadod sófoltosra a cuccaidat. Hátra csomagtartó+túratáska, elölre leakasztható kormánytáska (én 8-ért vettem), amibe az értékes cuccokat meg a kajákat pakolom, így bármikor leakaszthatom és magammal vihetem boltba vagy kajálni. Ennek a mindennapi közlekedésben is jó hasznát veszem.
2012. okt. 21. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!