Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit kell tenni?

Mit kell tenni?

Figyelt kérdés
RduTegyük fel hogy van egy kereszteződés benne egy biciklis balra akr fordulni megállt, hogy megvárja míg elmennek.Elmentek a biciklis szétnéz még egyszer a biztonság kedvéért, nem jön semmi csak egy autó, de az messze van és a biciklis mögötti úton jön ezért a biciklis jelez karjával, az autós készüljön ha gyorsan jönne véletlen.Mit kell tennie megvárja míg elmegy az autó(ami ehez messze van) vagy forduljon.Elárulok valamit a biciklis én voltam és elfordultan az autós pedig már dudált rám mert gyorsan ment és odaért.Kinek van igaza az autósnak vagy nekem.

#útkereszteződés #Autó' bicikli
2012. okt. 1. 14:55
 1/8 Antimod ***** válasza:
Sajnos nem értem, honnan jön a szóban forgó autó!
2012. okt. 1. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Elsősorban gondold át hogy mit tanítottak még általános suliba fogalmazásból. Aztán fuss neki újra a kérdésnek.

Mer ebből annyit értettem hogy mentél te bicajjal valami kereszteződésbe aztán jött valami autó és dudált rád.

2012. okt. 1. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Szóval te egy kereszteződéshez érve bicikliztél. Nyilván balra húzódtál, ha balra akartál kanyarodni. Az autó meg ahogy értelmezem, mögötted jött ugyanúgy a kereszteződésbe. Ha így volt minden, akkor pusztán parasztságból dudálhatott rád. 1. Nem zavarhattad semmiképp, mivel balra voltál húzódva, balra kanyarodtál. 2. Az autó túllépte a sebességet. 3. A dudálás nem lehet, hogy azért történt, mert este volt, neked meg nem volt lámpád?
2012. okt. 1. 16:38
 4/8 atilis ***** válasza:
Ahogy értelmezni tudtam a szöveget, a biciklis járt el szabályosan.
2012. okt. 1. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy nem a felezővonalhoz húzódva próbáltál balra fordulni, hanem úgy mint a bringások általában: jobb szélről balra!

Így nem csoda ha frászt kapott az autós!

2012. okt. 1. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nekem is az jött le, hogy az út jobb széléről indulva akartál "kanyarodni". Ha szabályosan a felezőtől csináltad volna, az autós simán kikerült volna jobbról.
2012. okt. 1. 22:00
 7/8 A kérdező kommentje:
ha nem értitek az azért van mert nem néztem át és véletlen küldtem el. bocs
2012. okt. 7. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy 14 óra körül sötét van de lehet hogy elnéztem az órát és lámpát mindik rakok
2012. okt. 7. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!