Na most már kíváncsi vagyok rá, hogy mégis mi a foglalkozásod ,ha már ennyire márkás autókra futja a munkatársaidnak?!
A főnököd meg csak ironizált. Amíg nem volt kocsid és busszal jártál addig nem hoztál szégyent a cégére? Nem kell minden idióta kritikával foglalkozni! Egyébként meg kinek akarsz te megfelelni a kocsiddal? A munkahelyednek, vagy a pénztárcádnak? Ha te és családodnak bőven megfelelő egy Ignis is, akkor nincs tovább miről beszélni! A további kritikákat meg le kell sz*rni! Ennyi! :)
2012. okt. 6. 09:57
12/46 atilis válasza:
És még mondják, hogy gazdasági válság van.
Nehogy még kirúgjanak a Suzukid miatt.
2012. okt. 6. 11:32
13/46 anonim válasza:
Mondd meg a főnöködnek, hogy emelje meg a fizetésed úgy, hogy te is tudjál venni egy BMW-t és akkor nem hozol több szégyent a cégre.
2012. okt. 6. 11:39
14/46 anonim válasza:
Ha fizet bőven annyit a főnök, hogy te is megengedhess magadnak olyan autót, amilyen a kollégáidnak van, akkor tényleg gáz a suzuki. Viszont igazából amíg jól végzed a munkád, rohadtul semmi köze sincs senkinek ahhoz, hogy te mire költöd a fizetésedet. Ha neked nem kell a presztizs, meg nem fontos a jó megjelenés, igénytelen vagy, nem kell jó autó, akkor persze megteszi egy suzuki is számodra.
2012. okt. 6. 15:50
15/46 anonim válasza:
Mond meg a főnöknek, hogy igaza van, és szégyent hozol a cégre. Ezért szeretnél fizetésemelést kérni, hogy tudj egy méltő kocsit venni.
2012. okt. 6. 17:01
16/46 Napkiraly válasza:
Bérelj egy napra valami kölcsönzőből luxuskocsit,és mutasd meg nekik, hogy vettél egy új autót :)
2012. okt. 7. 12:35
17/46 A kérdező kommentje:
Egész héten megint én voltam a téma.
Elneveztek "buzuki hajcsárnak".
Meg vettek egy matricát amin egy figura lepisili a Suzuki emblémát és ráragasztották a kocsimra.
Kezd elegem lenni. Azthiszem eladom és veszek egy "normálisat".
2012. okt. 14. 20:10
18/46 Antimod válasza:
Szerintem pedig keress olyan munkahelyet, ahol nem ilyen primitív emberek vesznek körül. Ez óvodás, általános iskolás színvonal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!