Két éve mardos a bűntudat. Mivel nyugtathatnám meg magam?
Két évvel ezelőtt szereztem jogosítványt. Kresz vizsgára rengeteget készültem, rutinra itthon az udvarunkban külön gyakoroltam. A városi vezetés is a végére egész jól ment. A vizsgán viszont siralmas teljesítményt nyújtottam. Az oktatóm is megmondta utána, hogy ő bizony meghúzott volna. A legelején alig vettem észre egy jobb kezes utcát, bent ragadtam egy lámpás kereszteződésbe, és parkolni sem sikerült elsőre. A legszigorúbb vizsgabiztost kaptam meg, mégis átengedett. Én sem éretettem, de az oktatóm sem. Le nem fizettük, kivágott dekoltázs nem volt rajtam. Akkor mégis miért engedett át? Úgy érzem, hogy nem lenne jogom vezetni. Láttam, hogy mások mennyit szenvedtek, hogy megszerezzék a jogosítványt, sok barátnőmet az elmeséléseik alapján jogtalanul húztak meg vizsgán. Így még jobban bánt, hogy engem viszont átengedtek annak ellenére, hogy nem érdemeltem meg. Mivel nyugtathatnám meg magam?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!