Hány perces egy vezetés óra?
Egy iskolai tanÓRA (ha magánórákat veszel az is) 45 perc.
Vezetés lehet 50, de mire elég?
Vezetni tanulni, persze több kell belőle...
Anno nekem is bepróbálkozott az autós oktató, hogy egy óra az 45 perc. Mondtam is neki, hogy apja f@szát, akkor van még 100 másik kollégája, aki ennyi pénzért nem 45 percet tart. Végül kiegyeztünk 55 percben (amiből persze amikor tudott lecsippentett 5 perceket).
Ja, meg a másik trükk, hogy csak menjünk el az anyósért, tankoljunk, beugrik az oviba a gyerekért, esetleg bevásárol. Erre jeleztem neki, hogy lesz szíves a szabadidejében, nem az én fizetett vezetési órám alatt.
Ilyet én is hallottam sokat. Szerencsére én már ismerem az oktatómat, mert ő tartotta nekünk a KRESZ tanfolyamot is, és ő nem ilyen óra alatt bevásárlós típus, hanem a tanóra az tanóra.
Csak az óra hosszával nem voltam tisztában
igen ugy tudom én is hogy 50 perc.. :)
Az én oktatóm annó nagyon rendes volt mert étudtam vezetni alá írattata a kartont és mentem vizsgázni sok órám ott maradt neki de a vizsgámon is nagyon rendes segítőkész volt tehát vannak rendes és szenya oktatók..
Mert az gusztustalan hogy 50 perc helyett valaki megy 35 percet és a vizsgán is megbukik..
Meg aki tényleg tanfolyam idő alatt tanul meg vezetni annak mese nincs ki kell az 50 percet tölteni ez most ugye leginkább forgalomra vonatkozik . :) Meg Rutinra is tehát az a 30 valamenyi óra nagyon kevés .
De bele lehet jönni ugyhogy kitartást nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!