A vezetésnél az első hány alkalom, ami nagyon nehéz? Kb mikor érez rá az ember? Hány óra után?
Ez körülbelül teljesen tőled függ:D
Maximum saját tapasztalatokat tudnak itt a válaszolók megosztani.
Nekem pl nagy segítség volt, hogy Apu az udvarban megtanított a csúsztatott kuplung mibenlétére, és a normális elindulásra. De csak ennyit, semmi váltogatás meg ilyenek. Elég pénztárcabarát lett így a dolog, mert nem kellett 2-3 órát elpazarolni erre, hanem mehettünk a rutinpályára egy óra után:)
Sajnos vannak akik soha sem éreznek rá, és feltartják a forgalmat.
Aki meg haladni szeretne képtelen belemenni necces előzésekbe
ha van rá lehetőséged, akkor előtte vegyél pár órát jogsis ismerőstől, h tudd mi hol van, ne az ovodás szintről kezdjétek az oktatóval.
én egy kis elhagyatott helyen tanultam meg emelkedőn elindítani, váltani, kuplunggal megtartani az autót. parkolásból is kaptam némi okítást, szóval nem full kezdőként ültem be az oktató kocsijába.
már a 2. órán kimentünk a forgalomba, mert az a 30 óra édeskevés, hogy igazán jól megtanulj vezetni.
most, 2 hónap után érzem azt, h van némi rutinom is, de évek kellenek ahhoz, hogy minden helyzetet megfelelően tudjak majd kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!