Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem kéne betiltani, hogy a...

Nem kéne betiltani, hogy a rádióban be lehessen mondani, hogy hol van traffipax?

Figyelt kérdés

Mielőtt azzal jönne valaki, hogy ne adjak ötleteket a kormánynak: nem, NEM adok! Ez csak egy kérdés. (Saját maguk is elég kreatívak, hogy milyen törvényeket meg adókat hozzanak... mindegy.)

Szóval, állandóan azt hallani a rádióban, hogy hol van traffi. Miért nem tiltják ezt be? A traffi nem azért van, hogy a sok k*csögöt lehúzzák, hanem hogy biztosítsák az utak biztonságát, és hogy a hülye ember a saját kárán tanuljon, és máskor ne menjen gyorsan. Ha valaki gyorsan megy, abból baleset is lehet, szóval szerintem ez egy tanulságos eset lehet a sofőrnek, hogy nem szabad gyorsan vezetni, mert mások életét is veszélyezteti, akik betartják a szabályokat!! A rendőrök meg állhatnak ott feleslegesen...

Ennyi erővel bemondhatnák, hogy teszem fel, Bp-en a 2-es járaton ellenőr van, kedves utasok, tessék jegyet venni.

Vagy hogy Nyíregyházán a Rákóczi utcában rendőrautó köröz ellenőrzésképpen, kedves gyilkosok, betörők, és pedofilok bűncselekményeiteket halasszátok másnapra!

Ki mit gondol?

2012. szept. 1. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Üdv. (A 8. vagyok) Ez lemaradt: [link]

Ez is biztos a közlekedésbiztonságról szól és nem a pénzbehajtásról!! :)

2012. szept. 1. 20:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kéne, mivel elvileg a traffipaxnak nem az lenne a feladata, hogy bevételt maximalizáljon és sunyi helyekről mérjen... Egyébként mire bemondják a rádióban, addigra úgy is elhúznak onnan... Felesleges beírni a rádióba, én már többször írtam be mindig csak 30-60 perc múlva mondják be, addiga meg már késő...
2012. dec. 16. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:

"Felesleges beírni a rádióba, én már többször írtam be mindig csak 30-60 perc múlva mondják be, addiga meg már késő..."

Az rádió függő is. A MusicFM-en pl többször is előfordult, hogy beküldtem az infót, a következő szám után, már be is mondták..

2012. dec. 16. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!