Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Csütörtökön...

Mit csináljak? Csütörtökön lesz a kresz vizsgám és nem megy..

Figyelt kérdés
:'( a teszt könyvben is a kérdések 1000 kérdés felett vannak jóval:(Találok neten olyat amik tuti a vizsgakérdések lesznek??
2009. júl. 27. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Külön generál a számítógép minden kérdéssort, azaz nem tudhatod, hogy konkrétan melyik kérdések lesznek. Neten sok helyről letölthető gyakorlóprogram(nem legálisan), azzal gyakorolj. Én mondjuk azzal egyszer sem mentem át, KRESZ vizsgám mégis elsőre meglett.
2009. júl. 27. 19:11
 2/8 anonim válasza:
90%
Szerezd be a KRESZ teszt CD-t, ugyanazok a kérdések amiket a vizsgán is fogsz kapni, ezen gyakorolj minél többet. A teszt végén megnézheted, hogy hány hibapontod van. Ha ez megy, nyugodtan mehetsz vizsgázni. Én csak ezt gyakoroltam, könyvem nem volt.
2009. júl. 27. 19:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen iskolába jársz, már többen van lehetóség kapno gyakolróprogramot.

Netesek nem mind jók. Egyik héten leszedtem egyet és hibás volt...oktatóm közölte h ilyenbe bele se nézzek :D

( ja mert én vezetek, csak azért gyakrolom még ezt is külön, mert volt közte szünet )

2009. júl. 27. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:

ncore-on fent van.

Vagy ha felveszel msn-en átküldöm neked.Ugyan az a progi ami a vizsgán lesz.

2009. júl. 27. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

yah és a címem

m.banano007 kukac hotmail.com

2009. júl. 27. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
felvettelek!
2009. júl. 27. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
olvasd el a tankönyvet.én mondjuk nem elolvastam hanem folyamatosan tanultam óráról órára...aztán utolsó három kresz órán teszteltem és elsőre sikerült 18 perc alatt kint voltam 1 hibával.Az olyanokat mint hány méterre lehet megállni itt meg ott...seggeld be szerintem a legtöbb ember egy hónap után elfelejti de a vizsgán ilyenekkel úgy meg lehet bukni....
2009. júl. 27. 20:43
 8/8 A kérdező kommentje:
nem értem a 3 pontosakat!!!:'(
2009. júl. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!