Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy malév...

Mennyit keres egy malév pilóta havonta kb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 13:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó az eddigi legérdkesebb hozzászólás.Írhatnék privátot?
2010. jún. 19. 14:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Yes
2010. jún. 21. 21:55
 23/27 anonim válasza:

Még jó, hogy annak idején nem a MALÉV-et választottam !!!

azért annyit hozzáfűznék az utolsóhoz, hogy igen, nem a nyelvvizsgát kellene nézni, hanem a tudást , mert lehet papírja vkinek, ha sz@rt sem tud és az angol nyelvtudás az alap egy pilótánál !

Nekem több okból nem felelt meg a MALÉV, sok volt az ismerősöm ismerőse és az biztos jó stb !:S

2010. júl. 13. 18:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Most hol vagy ha szabad kérdezni?
2010. júl. 13. 20:26
 25/27 anonim válasza:

Persze meg szabad kérdezni :S

Én nem Magyarországon szereztem a pilótaképzést, nem ott tanultam, de egy időben vissza akartam költözni, hát nem így lett !

USA -ben vagyok 9 éves koromtól és a reptéren ,a repülőkön nőttem fel:)csajos vagyok , a papim kapitány már és számomra nem is volt kérdés , hogy mi leszek, ha nagy leszek !

Bocses, hogy egy kicsit zavaros az előző hozzászólásom, de írni nem tudom mikor írtam utoljára magyarul és ezt szégyellem is ,hisz magyar vagyok !!!!

2010. júl. 19. 14:06
 26/27 anonim válasza:
75%

Egyébként aki szerint a pilóták nem érdemlik meg fizetésüket, az gondolja végig, hogy 10 000 méter magasan ül egy gépben, mögötte x utassal, és a földdel való kapcsolata kimerül egy rádióban. Ha bármi baj van, nem csak te fogsz lezuhanni, hanem több tucatnyi - vagy több száz - embert viszel magaddal a halálba. Majd mindezek mellett repülj heti min. 40 órában.

Félreértés ne essék, aki pilótának megy, nem véletlenül teszi, és főként nem a fizetés miatt. Na de azért abba is gondoljatok már bele, hogy mekkora felelősség van egy pilóta vállán.

Szerintem mindenki elvárja, hogy megbecsüljék a munkáját, és mértékének megfelelően honorálják.

2010. aug. 20. 14:08
 27/27 anonim válasza:

És az USA-ban mennyit keres egy pilóta?

Mert ausztriai légitársaságnál 3,5 M is megkeresik a pilótá de a kapitányok még többet is keresnek.

2011. okt. 23. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!