Most iratkoztam be M-kategóriás jogsira, nagyon nehéz?
Sziasztok most iratkoztam be M kategóriás jogsira.Első órám 3.án lessz,22 éves vagyok gimis srác és bennem van az az erzes,hogy nem fog sikerülni.Tudom a B kategóriás jobb lenne de az anyagiakat nézve örülök ha ez is sikerül :)
Nos rutintól nem félek mert jó ideje motorozok ismerem minden porcikáját.Ugye marad az elsősegély,a kressz,meg forgalom.Ha a kreszt elméleti siekrül gondolom akkor nagy gáz nem lehet forgalomba :)
Pontosan hány kérdés lessz?Meg mienek?Kérem olyan valaki irjon,segitsen aki nemrég vizsgázott kismotor jogsiból.SOS
"reszt elméleti siekrül gondolom akkor nagy gáz nem lehet forgalomba"
Ó dehogy is nem lehet!
De ha motorozol már egy ideje (jogsi nélkül? ejnye...) akkor nagy baj tényleg nem lehet.
Az EÜ meg inkább a vicc kategória.
Hát én 17 évesen csináltam B-t 20 évesen Ak-t. Tanulni egyikre se tanultam csak gyakorolgattam a KRESZ vizsgaprogrammal. Simán meg lett...
Elsősegélyről nem tudok nyilatkozni, amikor én csináltam akkor még könnyebb volt mint most, adtak egy lapot rajta egy kérdéssel, válaszoltam azt cső :D
(bár ahogy hallottam most se valami nehéz)
Ha ettől félsz, akkor meg is fogsz.
Ne törődj az eredménnyel, hanem próbáld a tőled telhető lehető legjobban megoldani a feladatokat.
14:04 miért hol tart?
Tablet pc ről írok amin az érintő hol reagál hol nem.Magyarből bizim jeles ha nem hiszed akkor gyere nézd meg b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!