Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A fekvőrendőr "jogi értelemben...

A fekvőrendőr "jogi értelemben" nem alkotmány ellenes?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy milyen jogon "károsítják" az autómat(futóművet) azt \'feltételezhetőleg\' hogy ha gyorsan fogsz átmenni rajta.. azt még gyorsabban tönkre tegye.

Ha naponta átmegyek betartva az adott/utasított/ KM/h-rel...100 szor akkor az igenis károsítja a futóművet,nem-úgy mintha ott semmi bukkanó nem volna. Ehhez nincs senkinek sem joga,akkor sem ha ott valakit elütöttek már 1x,...nem a szabályosan közlekedő autót kellene károsítani.

Ez olyan mintha bemész vásárolni a tescóba "lassan" akkor csak megráznak egy icipicit.."ha rohansz",beléd vezetik a 380-at. Ha minden nap mész "hiába lassan is " ez károsodáshoz vezet hosszútávon.

Vélemények ?

2009. júl. 26. 18:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ok..

De még írok 1 levelet a közlekedési minisztériumnak ,hogy ahol nem lehetséges fekvő rendőrt telepíteni ott :

5% sebesség túllépés esetén rendőri megkarcolás az autón.

10% -"- esetén 1 db kalapácsütés a karosszériára.

20% -"- esetén hátsó szélvédő betörése/vagy kerékdefekt

30% -"- esetén autó karosszéria súlyos megrongálása

50% -"-esetén autó felgyújtása a helyszínen.

100% -"- esetén helyszínen a vezető kivégzése,azonnali statárium keretében és az autó 5 kg TNT-vel való felrobbantása.

Nah jócakát mindenkinek; lehűtésre..inkább egy hideg sört választok. :-))

Köszönöm mindenkinek....... a hozzászólásokat.

2009. júl. 26. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

az ilyen okoskodó, felfuvalkodott hülyék miatt halnak meg vétlen emberek az utakon.

neked is inkább kecske való, nem volán...

tele van a tököm az ilyen hűdeokos és énvagyokamenőcsávó nehogymá\'nekemmondjákmegatutit ***fejekkel!

2009. júl. 26. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Akinek az autóját károsítja egy fekvőrendőr meg is érdemli! Aki meg fennakad rajta, el kellene gondolkodni, hogy egy autót mennyire érdemes leültetni!
2009. júl. 26. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
na azért én is találkoztam már olyan durva fekvőrendőrrel h majd szét esett az autó pedig semmi se figyelmeztetett rá és túl gyorsan se mentem, szal ...... ja ez itt magyarország ...
2009. júl. 26. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

de miért?

én is olyan vagyok, h nemá a lámpa mondja meg nekem mikor mehetek ....

ha én úgy gondolom akkor megyek, h anem jön semmi, senki, szóval ebből még baleset nem volt és nem is lesz de pl éjjel 2-kor feleslegesnek tartom ott álldogálni a lámpáknál a semmiért

2009. júl. 26. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van németországi ismerősöm,mindig dühöng a fekvőrendőr miatt.Náluk nincsen.és az a véleménye,hogy aki nem veszi figyelembe a sebességkorlátozó táblát,az a fekvőrendőrrel sem törődik.
2009. júl. 26. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:

természetesen németországban sem ismeretlen a fekvőrendőr :)

a tábla mellet akárhányszor elmehetsz, akármilyen sebességgel - a fekvőrendőrnél ugyanezt csak egyszer próbálhatod ki :)

2009. júl. 26. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!