Visszatérítik-e a repülőjegy különbözet árát, ha visszafordítottak?
Kanadába szerettem volna utazni turistaként 5 hónapra és Amszterdamban visszafordítottak, mert nem tudtam pontosan megmondani, hogy akihez megyek mióta van kint.
Itthon családom van, házam, 200 ezer Ft költőpénz is volt nálam. Ja és a lényeg, hogy MAGYAR vagyok nem DZSIPSZI.
Hihetetlen, hogy miattuk már turistaként sem tud kimenni az ember. Oda- vissza jegyet vettem, ami 260 ezer Ft-ba került.
Szerintem ez attól függ milyen típusú jegyet vettél. Legolcsobbnál nincs visszatérítés, nem mentél te bajod. Nem az ő hibájuk, őket csak ez érdekli, hogy miért állitottak meg a határonn mert kábszer volt nálad vagy csak nem voltál szimpi, ezt az amszterdami vámossal beszéld meg.
Szerintem ezt fogják mondani, de hivd fel őket (ha fapados volt akkor már a hivás sem lesz olcsó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!