Napkiraly kérdése:
Újabb kihalt sétálóutcát csinálnak a rakpartból?
Figyelt kérdés
Újabb kihalt sétálóutcát akarnak csinálni a pesti alsó rakpartból. Nincs elég kihalt sétálóutca még Budapesten. Dugót kell generálni,mert attól leszünk világváros? Akinek rét kell az szerintem ne a rakpartra menjen,hanem költözzön ki Gyömrőre. Nem kellene tudomásul venni,hogy a város az város,nem állandóan a közlekedés kárára kellene kreatív kihalt közterületeket kreálni?2012. aug. 15. 20:34
1/12 anonim válasza:
Most hallok erről először, de én örülök az ötletnek. Régebben gondoltam is rá hogy milyen jó lenne ha nem kocsik járnának ott hanem mondjuk ott görkorizhatnék haza a melóból. Szóval nekem ez csak jó. Az autósoknak nem, de legalább ennyivel is nyugisabb lesz a környék. Tök jó.
2/12 anonim válasza:
Volt arról is szó régen, hogy autópályát a Duna-partra. Meg rá. Képzeld, ott az a nagy víz kihasználatlanul!
3/12 A kérdező kommentje:
Volt egyszer egy koncepció: a rakparton alul autópálya, felette park. Az jobban tetszett ennél
2012. aug. 15. 22:25
4/12 anonim válasza:
az nem lenne jó megoldás. Túl logikus.
5/12 Alex Fly válasza:
Miért, most nem kihalt? Autón kívül nem igazán van ott semmi és senki.
Nem kell dugót generálni, van belőle éppen elég. Sőt ha nem engedjük be valahova a sok dugóalkotó autót, akkor ott nem lesz dugó. Ilyen egyszerű...
És akkor nem lesz a közlekedés kárára minden szabad felület az autók számára fenntartva.
Mielőtt valaki félreérti:
A KÖZLEKEDÉS NEM EGYENLŐ AZ AUTÓHASZNÁLATTAL
6/12 A kérdező kommentje:
úgy látszik egyedül én érzem úgy, hogy a belVÁROS,az város,mindenki azt hiszi egy nagy réten a legelő bárányok között sétálgathat. Az az igazság, hogy az átlagembernek rvára nincs ideje ott sétafikálni meg villamosozgatni, haladni akar
2012. aug. 16. 19:38
7/12 anonim válasza:
Átlagember vagyok, ahogy az egész családom, de nekünk marhára van időnk ott sétafikálni. Szóval szerintem az lenne a legjobb ha az autókat betiltanák és mindenhol parkokat építenének meg sétálóutcát. Idővel talán még a dagadt emberek száma is lecsökkenne. A levegő is jobb lenne. Annyi gond oldódna meg vele.... ezt meg kell valósítani.
8/12 A kérdező kommentje:
értem, szóval nem telik rá?
2012. aug. 16. 20:45
9/12 anonim válasza:
Én meg sofőr vagyok, és arra lennék kíváncsi, hogy az a sok állkörnyezetvédő mit szólna hozzá, ha a kedvenc sarki közértje, butikja vagy éppen gyógyszertára azért kongna az ürességtől, és nem kapna kenyeret ruhát vagy gyógyszert, mert a városból ki vannak tiltva az autók, a sofőrök meg azt mondanák, hogy a K... anyám cipelje a cuccokat több utcányira...
10/12 anonim válasza:
Budapesten minden az autók közlekedésének van alárendelve, a zöldterület a töredéke annak, mint ami normális nyugati városokban van, a járdák parkoló autókkal vannak tele, az egész városban alig van olyan hely, ahol sétálni lehetne vagy pl. kirakodóvásárt lehetne tartani, mert mindenhol az autók állnak vagy mennek. Kiülős étterem az egész városban nincs annyi, mint egyetlen brüsszeli vagy berlini utcában, mert hely sincsen rá, no meg kinek van kedve az autóbűzben ücsörögni. Szóval szerintem nagyon is jó, hogy élhetőbbé teszik a várost, és ezt csak az autók visszaszorítása révén lehet elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!