Megéri Pécsre az M0-son keresztül eljutni?
Figyelt kérdés
Dunakeszi felől érkeznénk, majd az M0-s autópályára hajtva a fővárost megkerülve kapcsolódnánk rá az M6-osra. Vélemény? Jobban járok, ha ezen az útvonalon haladok? Hétköznapról van szó.2012. aug. 12. 13:03
1/7 anonim válasza:
Ha nem csúcsidőben mennél, akkor mehetsz a városon keresztül is Váci>Rakpart>Budafoki>Hunyadi>M0>M6. Időben kb ugyanannyi ( ha be nem áll a nullás), megtett útban csak a fele a város. Én a várost választanám, amíg nincs kész a nullás régi szakaszának átépítése, addig ebben a viszonylatban felesleges rizikózni.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek. Ha a reggeli két órás illetve a délutáni két órás csúcsot kihagyjátok, spóroltok 30-40 kmt, és nem rizikóztok.
3/7 anonim válasza:
Plusz van menekülési útvonal. Mostanában egyébként is lesznek lezárások a nullán az építkezés miatt. De rendesen is, ha beáll, nincs merre tovább. Pesten meg, ha mondjuk valamelyik utca bedugul, lehet találni alternatívát. Nem biztos, hogy gyorsabb, de legalább a haladás illúzióját adja.
4/7 A kérdező kommentje:
Mikor szoktak ezek a nagy csúcsforgalmak lenni? Mi délelőtt 8-9-10 körül indulnánk el.
2012. aug. 12. 16:20
5/7 anonim válasza:
Olyan 7:00-9:30ig és 15:00-19:30ig
6/7 anonim válasza:
Nem ismerem annyira Pestet,de azt megfogadtam hogy soha többet nem megyek az M0-son,inkább több kilométer de,nem rizikózok.
Pénteken jöttem haza Németből,és az utam egyéb okok miatt Székesfehérvár fele vezetett.1 kijáratott lezártak,és +5 kilométerre volt a másik kijárat,amivel még kezdeni lehetett valamit,hogy visszaforduljak.A másik oldalon nem volt lezárva az első kijárat.Azt az 5 km-t 1,5 óra alatt tettem meg.(Első kijárattól a másodikig)Hétköznap reggel 8 óra volt.
7/7 anonim válasza:
Be kell kapcsolni a rádiót és hallgatni a közlekedési híreket. Biztosan észrevetted, hogy jelenleg bővítik az M0-t, így itt-ott terelések és lezárások vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!