B. Kat. Jogsi kresz kérd. Azt mondja meg nekem valaki, hogyan lehet megjegyezni a képes kérdéseket a 3 pontosokat? Mindig összetévesztem, hogy mikor ki merre mehet elsönek. Van valakinek jo ötlete a képek megjegyzéséhez? Ki hogyan birta megjegyezni?
1 iskolába 2 óktatják , 3 elméleti részen tanitják meg veled ,de szeritem ha neked enyire sötét akkor vagy nem tanultad ezt vagy sulit nem láttál....mert aki meg tanulta az rá néz a a képre és vágja max 5 másodpercen belul mia helyzet ...ki mere megy honnan jönn .valoszinu vagy 3 6 szor bukni fogsz.
nem képet kell meg jegyezni ha nem értelmezni a szabályt .enyire nem lehetsz buta......nem kell neked jogsi ne erőltesd mert sok pénzedbe lesz másik, emberek életével játszol majd....
amugy ha már meg fogod vennia jogsidat mert 10 ből mint te 6 meg veszi ,,,de ez látszik mikor vezetni fogtok, furra kérdés : töled 2 km -teren belül minden kereszteződés 1 forma ? mert akkor csak 1 db képet kellene be magolni mindenkinek.
3 féle képen van jobb kéz értelmezés .
plusz nehezitek rendőr irányit ,nem lámpa ha rossz a rendőr lámpa , azt meg értened kell elsőre mit int mert ha karambol lesz elővesznek rendesen majd.
villamos pálya-- busz sáv ha pesten vizsgázol,villamos meg fájni fog ha nem érted a kreszt .
kulönben meg vizsgán nem ugyan ugy vannak kérdések minta cd,,,, ezért aki ugyes cd internet variálja mindig más hol csinálja a kreszt .mert fel tehetnek 1 kérédst 2 3 szor de meg variálva mmás féle képen 1 képen...
A táblákat kell figyelni.
Ha nincs akkor jobbkéz szabály.
A villamosnál van egyedül kivétel.
Meg a szívatós kérdéseknél pl ha jön a mentő rendőr tűzoltó nyilván annak van elsőbbsége. Attól hogy nagyobbegy jármű kreszbe nincs jelentősége. Max az életbe mert Pesten pl az erősebb kutya baxik szabályt szokták betartani. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!