Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B. Kat. Jogsi kresz kérd. Azt...

B. Kat. Jogsi kresz kérd. Azt mondja meg nekem valaki, hogyan lehet megjegyezni a képes kérdéseket a 3 pontosokat? Mindig összetévesztem, hogy mikor ki merre mehet elsönek. Van valakinek jo ötlete a képek megjegyzéséhez? Ki hogyan birta megjegyezni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Én ezt az elsőbbség adásos dolgokat nem úgy tanultam hogy na most bevágom ezt a képet aztán vagy tudni fogom vagy nem. Hanem szépen megpróbáltam megérteni az elsőbbség adás meg a jobbkéz és az egyéb arra vonatkozó szabályokat is. És a szerint amint jött a kép akkor megnéztem az első 15 másodpercben hogy az én autóm mármint a tanulo autó merre akar menni és akkor kik vannak még a kereszteződésben kinek milyen táblája van stb... stb... és mivel tudtam a szabályokat eszerint adtam meg a helyes válaszomat. Ha bevágod annak semmi értelme mert élesben használni fogod ezt szinte mindenhol és tudni kell mi mikor merre hogyan. Nekem ez volt a módszerem. Én a vizsgán egy képes kérdést szúrtam el ott nem elsőbbség adás volt hanem valami más feladat nem tudom már ott benéztem valamit.
2012. júl. 28. 12:57
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt az elsöbség szabályt meg jobbkéz szabályt meg stb.. hol lehet pontosan megtanulni?
2012. júl. 28. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A kresz-tanfolyamon. Nem véletlenül tartják.
2012. júl. 28. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:

1 iskolába 2 óktatják , 3 elméleti részen tanitják meg veled ,de szeritem ha neked enyire sötét akkor vagy nem tanultad ezt vagy sulit nem láttál....mert aki meg tanulta az rá néz a a képre és vágja max 5 másodpercen belul mia helyzet ...ki mere megy honnan jönn .valoszinu vagy 3 6 szor bukni fogsz.

nem képet kell meg jegyezni ha nem értelmezni a szabályt .enyire nem lehetsz buta......nem kell neked jogsi ne erőltesd mert sok pénzedbe lesz másik, emberek életével játszol majd....

2012. júl. 28. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:

amugy ha már meg fogod vennia jogsidat mert 10 ből mint te 6 meg veszi ,,,de ez látszik mikor vezetni fogtok, furra kérdés : töled 2 km -teren belül minden kereszteződés 1 forma ? mert akkor csak 1 db képet kellene be magolni mindenkinek.

3 féle képen van jobb kéz értelmezés .

plusz nehezitek rendőr irányit ,nem lámpa ha rossz a rendőr lámpa , azt meg értened kell elsőre mit int mert ha karambol lesz elővesznek rendesen majd.

villamos pálya-- busz sáv ha pesten vizsgázol,villamos meg fájni fog ha nem érted a kreszt .

kulönben meg vizsgán nem ugyan ugy vannak kérdések minta cd,,,, ezért aki ugyes cd internet variálja mindig más hol csinálja a kreszt .mert fel tehetnek 1 kérédst 2 3 szor de meg variálva mmás féle képen 1 képen...

2012. júl. 28. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
pedig nem is olyan nagy durranás a kresz 2 nap alat meg tanultam és nem vagyok egy okos ember elsőnek tanuld meg a táblákat és minnyá könnyeb így hogy meg jegyzed a kérdéseket nem érsz el vele semmit mert ha vizsgázol be dob a gép pont 3 olyan kérdést amit nem jegyeztél meg akor már meg is buktál sok sikert :D
2012. júl. 28. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:
birom az ilyen okosokat,képzeld nem megvenni fogom a jogsimat,hanem levizsgázok.még nem kezdtem bele a suliba csak elöre érdeklödök mindent,hogy ne érjen meglepetés,probálok rendesen felkészülni,hogy hol-és miböl lehet a legtöbbet gyakorolni.tudod?
2012. júl. 28. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
akor táblák aztán , kresz , és vizsgáz le.
2012. júl. 28. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:

A táblákat kell figyelni.

Ha nincs akkor jobbkéz szabály.

A villamosnál van egyedül kivétel.

Meg a szívatós kérdéseknél pl ha jön a mentő rendőr tűzoltó nyilván annak van elsőbbsége. Attól hogy nagyobbegy jármű kreszbe nincs jelentősége. Max az életbe mert Pesten pl az erősebb kutya baxik szabályt szokták betartani. :P

2012. júl. 29. 01:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!