Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Romániába utazásnál nagy...

Romániába utazásnál nagy probléma, hogy kiskorú vagyok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most pénteken szeretnék Romániába utazni, de csak 16 éves vagyok, és nem a szüleimmel mennék, hanem egy távolabbi rokonommal... Úgy tudom, hogy ilyen esetben nem engedhetnének át, csakis szülői nyilatkozattal... Ha velem jönne a nővérem (20 éves), akkor átengednének a határon?? Légyszi segítsetek.

2012. júl. 25. 20:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Most ezzel nem veszekedni akarok de az eggyik valaszolo irta hogy "meg a határon sem nagyon vannak határőrök, csak ritkán."
2012. júl. 27. 16:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk "magyarba" (ahogy felétek mondják) ez azt jelenti, hogy nincsen sokan, vagyis kevesen. Ellentében ott, ahol a határ másik oldalán nem egy másik úniós ország van. DE azt nem írtuk, hogy egyáltalán nincsenek.
2012. júl. 27. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!