Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miert ilyen draga a benzin?...

Miert ilyen draga a benzin? Ertem en hogy mindenhol dragul, de miert nalunk a legjobban? Felettebb erdekes.

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 08:09
1 2
 11/12 anonim válasza:

igen ebben igaza van az embereknek,hogy az euban nagyjából egy szinten vannak a benzinárak,DE nem mindegy milyenek az utak és hogy a benzin árában mi van benne!

pl németországban tavaly nyáron 2Ft-tal volt drágább a benzin,mint itt és ott van mindenhol autópálya ami ingyenesen használható,mivel benne van az autópálya használati díj a benzin árában!

na ilyen itt mostanában nem lesz szerintem!

a fizetés is egy "picivel" több,mint itt!

persze itt lehet vitatkozni,mert ugye a lakás bérlés az drágább ott,de akkor is jóval magasabb az életszínvonal,mint nálunk!

és akkor még van aki nem érti miért vannak felháborodva az emberek(köztük én is)

2012. júl. 28. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

A benzinárat a nemzetközi viszonyok szabják meg - míg a magyar fizetés miatt maximum az elmúlt 12 év magyar vezetését lehet okolni, esetleg a gazdaságot és a bűnözőknek kedvező törvényeket.

Egyszóval: a kettő között nincs összefüggés.

2012. júl. 28. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!