Mi van ha nem fizettem be a parkolási bírságot?
Figyelt kérdés
16 ezerre megbüntették az autómat,mert 9 perce lejárt a parkolási szelvényem. Mondanom se kell,hogy 70ezres fizumból a 16 ezer igazi érvágás, pláne, hogy az Örkény színház előtt álltam, szívességet tettem. (kutyánk színházi darabban lép fel)
Azóta kaptam egy 19ezerre bővült csekket, amit 8 napon belül fel kellett volna adnom, hát nem tettem. Mik a várható következmények. Részletfizetést nem engedtek....
2012. júl. 22. 13:10
11/12 A kérdező kommentje:
Hát az alsógatyámat nem fogják tudni elvinni, max a bugyimat .
23N
2012. júl. 24. 10:29
12/12 anonim válasza:
mi lett a vége? csak kíváncsiságból, így 2 év távlatából. Ennyi idő után a házat is elvihették ha nem fizetted ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!