50cc is gyorsasági motort lehet kapni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és hamarosan lessz jogosítványom 50 köbcentisre és én nem szeretnék robogót hanem inkább valami gyorsaságit de nem tudom hogy létezik e olyan 50 es be ? bocs a helyesírási hibákért késővan:D2009. júl. 13. 01:37
1/12 anonim válasza:
Kaphatsz robogót aminek gyorsaságis külseje van és menőzhetsz vele. Majdnem olyan mint a gyorsaságik csak nyilván kisebb minden és nem fog olyan gyorsan menni. :D
2/12 anonim válasza:
vegyél inkább egy 70es aeroxot azzal repeszthetsz meg még ahoz képest elég sportos is
3/12 anonim válasza:
Aprilia RS-ből van gyorsasági formájú. Vagy az Aprilia AF-1, Cagiva Prima, még van egy pár itt nézd meg:
4/12 anonim válasza:
A 08:07-es hozzászólónak igaza van, ez a legegyszerűbb megoldás. És,hogy én is ajánljak valamit, nézd még meg a Yamaha TZR-t.
5/12 A kérdező kommentje:
nekem 100 ezrem van erre :S
2009. júl. 13. 20:26
6/12 anonim válasza:
Hát haver akkor ebből nem lessz sportmoci:( Ha vagánykodni akarsz a csajok előtt akkor 100 körül már lehet kapni régebbi robeszokat. De ha (szerintem jobb esetben) motorozni szeretnél, akkor vegyél egy simsont 60 ezer ft körül. Igaz hogy régi konstrukció, de minden terepen elmegy szinte, városban és túrázni is jó, valamit mentanulsz váltani is. Ja, és persze ha valami lerohad egy elkatrész az drága, simohoz olcsó. (vegyük példának a fékbetétet, alsóhangon 3500, simsonba 500) Ha esetleg eldobod a motort (ami nagy valószínűséggel be fog következni, mint minden motorosnál, a simsn ha totálkáros is, 60000 ft veszteség, míg ha egy robogón összetöröd az idomzatot sokkalta több pénz, még ha a váz nem is sérül. De szíved döntése! :) (Tapasztaltam már simsont is, robogót is ) 15/F
7/12 A kérdező kommentje:
előttem
simsont akkorse vennék ha megölnének haver:D
2009. júl. 14. 01:41
8/12 anonim válasza:
50-es sportmotor fenntartása elég sokba kerülne, még ha sikerülne is találnod 100.000ért. Szervízigényesek nagyon.
9/12 anonim válasza:
00:38 vagyok... Hát te tudod, én próbáltam adni egy jó tippet... Akkro marad a robogó... :D Yamaha bw's spy? elég szép, nem is megy rosszul, viszont állóminarelli, szóval a csomagtartóról lemondhatsz. Viszont nagytestű és egész szép az árához képest.
10/12 anonim válasza:
Hát haver 100 ér max valami olcsóbb robogót a gyorsaságik 250 nél kezdődnek pl.:aprilia rs50 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!