B kategoriára levizsgáztam megvan minden amit az okmányiroda előállitot papír azt tudnám használni esetleg ameddig ki nem küldik?
Na, haladunk. Te vagy a szerencsés idióta aki a héten ezt másodszor kérdezi meg(kedd van ma ugye?)
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még mindig nem vezethetsz azzal a sza*ral.
Én eddig 2x csináltam jogsit, mind a 2x elmondták az okmányirodába(1x az autóssuliba is) sőtt, még a papírra is rá volt írva hogy NEM JOGOSÍT FEL VETETÉSRE!
nem vezethetsz, csak ha kiküldték!
az kap ideiglenes jogsit akinek már volt és kell munkájához vagy valami máshoz
Most mit kell bántani szegényt? A héten még nem kérdezték és már kedd dél van. Máskor már hétfő délelőtt 10-kor is legalább hárman bődülnek el, hogy "asztat monták lehet vezetni a papirral hoty ez igaz e?".
Az okmányirodában kapott papírral csak akkor vezethetsz, ha kategóriabővítés vagy lejárt orvosi alkalmasság miatt kapsz új jogosítványt. Ilyenkor a papíron fel is tüntetik, hogy a régi jogosítványoddal együtt érvényes. Egyébként járművet nem vezethetsz vele.
Nekünk is mondták az autós suliban hogy azzal senki ne akarjon még vezetni. Az oktatóm is külön elmondta még amikor végeztem a vizsgával meg a vizsgabiztos is mondta hogy várjam meg ameddig kiküldik a jogsit. Csak akkor lehet ezzel a papírral vezetni amikor már korábban megvolt a jogsid abból az adott kategóriából és esetleg elhagyása miatt csináltatsz újat. De még azzal sem lehet csak úgy tudtommal legalább 2 évesnek kellene lennie a jogsidnak.
Nekem még az okmányirodában is mondták hogy ezzel ne vezessek meg aki előttem volt gyerek annak is világosan megmondták. Mert sajnos vannak olyanok akik képesek ezzel a papírral vezetni és ha elkapja őket a rendőr 2 évre eltiltják a vezetéstől, pénzbírság és kezdheti előröl az illető a vizsgákat. Ha így okoz balesetet akkor szigorított vizsga. Szóval várd ki azt az 1 hetet.
Figyelem!
A kérdés nem arra vonatkozott, vezethet-e azzal a papírral!
A kérdés az volt, használhatja-e.
A válasz pedig igen, használhatja. Egész sok mindenre. Pl. hajtogathat belőle repülőt, csákót, de akár űrállomást is. Vagy használhatja a hátsója kitörlésére. Vagy jegyzetelhet rá. És még csomó egyébre is használhatja azt a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!