Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Niki Lauda hogy megy el a boltba?

Niki Lauda hogy megy el a boltba?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam hogy van az az összeégett arcú versenyző aki mindig verseny maszkban van. Gondolom tudjátok olyan mint a símaszk.

Hogy intézi el a bankolást tankolást ilyetén módon?? Gondolom csak nem veszi le szegény ,de ő is jár boltba meg éli az életét. De vannak még hasonló emberek akik nem szívesen mutogatják fejüket.

2012. júl. 2. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne mindig maszkban?

Rengetegszer szerepel a tévében, vesz részt nyilvános eseményeken (nem közért), és nem hord semmilyen maszkot.

Ennyi év alatt már nyilván túltette magát a kis esztétikai hibán.

2012. júl. 2. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Niki Lauda nem hord maszkot, baseball-sapkát szokott hordani. Látjuk, hogy égési hegei vannak, mindenki tudja, miért. Miért hordana maszkot?
2012. júl. 2. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Így néz ki. Semmiféle maszkot nem hord.

[link]

2012. júl. 2. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én még soha sem láttam őt maszkban. ő csak a baseball sapkáját nem szokta levenni. legalábbis én még nem láttam nélküle.
2012. júl. 2. 11:48
 5/7 anonim válasza:
79%
Egy női kérdés az F1-ről.
2012. júl. 2. 11:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Erősen hajaz Dart Wéderre.

Én amúgy balesete utáni fotókon láttam csak maszkba volt vagy 4 évig.

Na jó d akkor egy bekötözött fejű ember hogy megy olyan helyre ahol tilos az arcot eltakarni? Bank Posta Benzinkút??

2012. júl. 3. 00:55
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem tudom mikor láttad te maszkba, de szerintem azt se tudod, hogy kiről van szó, a balesete utáni első sajtótájékoztatón sem volt rajta maszk, csak a feje teteje volt bekötve. Tehát mindenki láthatta az arcát.
2013. dec. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!