Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B. Szárszónál ma reggel volt...

B. Szárszónál ma reggel volt traffipax?

Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 15:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jah és köszi az infót ;)
2012. jún. 26. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Lakott területen belül mentél 90-100 km/órával?

Akkor nagyon sajnálom, ha nem mértek. Ekkora seb. túllépést én már egyéves jogsibevonással díjaznám. Mehet a piros kéz!

2012. jún. 26. 19:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Az nem lakott terület volt isten ments.

Lakotton kívül, van egy olyan kereszteződés, ahol egy 50 méteres szakaszon 60 kmh a korlátozás. Csak mivel egy nap 10 ember jár arra, senki nem foglalkozik vele.

Lakot területen szent a korlátozás, nem ettem kefét h. még el is csapjak valakit :)

2012. jún. 27. 07:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Akkor oksi! Csak vannak, akik sértésnek veszik, ha felteszi róluk az ember, hogy lakott helyen nem mennek ezerrel.

Sok helyen van kint olyan tábla, aminek sok értelme nincs. Én szerencsére még nem találkoztam ilyen helyekre beálló sünökkel. Bízzunk benne, hogy csak családi fotókat késztettek. :-)

2012. jún. 27. 09:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Ámen :)
2012. jún. 27. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Volt, mivel ott van telepített traffipax mindig... :) Balatonszárszó, 7. sz. főút(Kossuth L. u. 20. előtt) a város Budapest felőli végén a Budapest felől érkezőkkel szemben, az út bal oldalán ott figyel a kis "galambdúc"-nak álcázott dobozka.
2012. dec. 9. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként mindegy is, mert a kérdező által említett lejtő jócskán odébb van.
2012. dec. 22. 13:44
 18/18 anonim válasza:
0%

Sziasztok! Esetleg meg tudjátok nekem mondani, hogy az a fixen telepített kis doboz folyamatosan mér Balatonszárszó belterületén a fő úton? Éjjel is, hajnalban is?

Előre is köszi!

2017. aug. 28. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!