Rokkant kártya mire jogosít parkolásnál?
parkolóban ahol ki van jelölve meg álhatsz .jogod van rá.
várakozni tilos táblánál te meg teheted meg álsz mert mondjuk doki neked közel van ugy ott.
behajtani tilos gépkocsival tábla -
ugy tudom te behetsz .,nem neked sem ingyenes a parkoló fizetni fogsz amugy mint más csak egyes helyekre van kivételed parkolni megállni. kresz orán oktatják.
confiance:
Annyit javítanék, hogy bármilyen kijelölt fizetős parkolóhelyen parkolhat ingyen, nem csak egyes helyeken. Egyébként, az én időmben (kemény 3 éve) még nem oktatták, mert akkor még nem volt ilyen kártya, szóval nem olyan gáz, ha valaki nem tudja.
Most kaptam meg a parkolókártyámat, súlyos mozgásszervi betegségem miatt menni nem tudok, de autót vezetni kifogástalanul.
Fogalmam sincs mire jó ez a kártya. Senki nem mondta, a hivatal sem.
Negyven éve van jogosítványom, 1972-ben még nem létezett ilyen fogalom, hogy mozgássérült, pláne hogy parkoló! Akkoriban az állami autó bárhol megállhatott, a maszekot pedig mindenütt megbüntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!