Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapesten milyen jó maszek...

Budapesten milyen jó maszek benzinkutak vannak?

Figyelt kérdés
Természetesen az ár számít.

2012. jún. 21. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. jún. 21. 09:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Anno én is ezen kerestem, de aki benne van a témában az láthatja, hogy a honlapot valószínűleg lefizetik.

Én MASZEKRA gondoltam, vagyis olyanra, amelyik nem tartozik egyetlen lánchoz sem. Emlékszem, hogy Miskolc közelében volt ilyen kút, ahol olyan olcsón lehetett tankolni, ami már legendás.

Hasonló kutat láttam 3 éve Csepelen, de sajnos akkor még nem vezettem, szóval nem is nagyon jegyeztem meg.

2012. jún. 21. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

mi a Blue energy nevű kútra járunk, legalábbis a blokkon ez a cégnév szerepel.

ott a kamaraerdei prostisornál van, de úgy kell menni, hogy nem a lányok felé, vagyis Budaörs felé, hanem a zsákutcának jelzett részhez.

ott van valami Mechanikai művek. vagyis lehet, h volt. na mind1, gyártelep. a 87es busz végállomása ott van, ha ez segít.

jó áron mérik a naftát, és a minősége is tűrhető. pont tegnap mondta az emberem, hogy a shell fuelsave egy kalap híg trágya, lefogja a verdát, nem lehet vele olyan jól zúzni.

2012. jún. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!