Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan tudok eljutni Baranyábó...

Gobby hylda kérdése:

Hogyan tudok eljutni Baranyából-Dortmundba anélkül hogy fizetnem kellene Szlovén matricát, vagy extra alagút díjakat?

Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Felszállsz a vonatra vagy mész repülővel.
2012. jún. 16. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

M6-M1-Csehország-Németország:

[link]

2012. jún. 17. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Baranyából honnét? De alapvetően nem egy bonyodalom...Felmész Körmendig, onnét Graz, majd Linz, Passau, Nürnberg, Frankfurt, Dortmund.
2012. jún. 17. 16:03
 4/6 anonim válasza:
graz linz között van alagút díj. bár merre mész autópálya matricát kell venned, kivétel német ország, sopron v kőszegi határ átlépéssel ki tudod kerülni az alagutakat.
2012. jún. 19. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én kőszeg felől szoktam járni, de ha mindent ki akar kerülni, akkor Csehországba kell menni, ami annyival hosszabb, hogy olcsóbb lenne, megvenni az osztrák pályamatricát. Egyébként minek akarod elkerülni, nem egy nagy összeg.
2012. jún. 19. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves Barátaim!

Nem a matricát nem akarom megvenni hanem 4.50, és 7.50 eurós extra alagút és a 15 uurós szlóvén autó pálya kifizetését akartam kikerülni ha erre van lehetőség!

A Kőszeg bejött, csak a Pécsig eljutás az egy kicsit nehézkes magyarországon!!

2012. júl. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!