Hát én nem nagyon értek hozzá az egy dolog ,de a rendőr se???
2012. jún. 12. 16:48
12/18 Ricsi14 válasza:
Emberek !! nem veszitek észre, hogy fordítva ültök a lovon ??? Ti a vétkest véditek !!?? Nem tudom, hogy mit szólnátok, ha a ti kocsitokat törnék úgy össze, hogy részt sem vesz a forgalomba ! Én már jártam így, és a helyszínen elismert dolgot a biztosítónál a kárbejelentéskor már nem ismerte el az ember !! Így 6 hónapomba került mire a biztosító hajlandó volt fizetni. Nagyon "MEG KELLETT GYŐZNÖM " HOGY ÚJRA VÁLLALJA EL !! Igenis jól teszi aki rendőrt hív !
2012. jún. 13. 10:59
13/18 anonim válasza:
hogy tagadja le azt amit a baleseti bejelentőn a helyszínem a saját kezével írt alá? (mondjuk sajnos sok görény ember van) amúgy már törtek össze igaz pirosnál álltam csak ezt a mögöttem jövő nem vette észre, de normális volt mindent elismert kb. 2-3 hét alatt minden el lett intézve.
2012. jún. 13. 13:54
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves Ricsi!!!!
Te is lehetsz figyelmetlen ,ez egy olyan szitu ,ami bárkivel megeshet ... És a többieknek igazuk van ,ha a vétkes beismeri a hibát ,nem kötelező rendőrt hívni ... Nyilván a kedvesem nem kezdett el pattogni ,hogy márpedig ne jöjjön rendőr -.- még annyit hozzátennék ,hogy a kárt szenvedett személy még örült is , mivel vén 14 éves autóját el akarta adni ,hát ez kapóra jött neki ....
2012. jún. 14. 09:16
15/18 Ricsi14 válasza:
Igen én sem vagyok hibátlan, és nem is bántani akarlak, de azért egy parkoló autónak neki menni elég nagy figyelmetlenség !!
A ellenfél vén autójával kapcsolatban meg csak annyit, hogy a tulaj csak rosszul járhat, mert, már kisebb kár esetén is gazdasági totálkárossá válhat. Nem tudom mekkora az okozott kár a járművén, de ha javítható is az autó, a csere alkatrészeket mindenképpen CSUNYÁN MEGAVULTATJÁK AMI AZ Ö ZSEBÉNEK FÁJ. PEDIG Ő CSAK PARKOLT !!!
2012. jún. 15. 10:50
16/18 anonim válasza:
Igen, elég nagy figyelmetlenség, mivel nem ismert autóval illik még nagyobb ráhagyással parkolni. Viszont! Elismerte, nem pattogott. A károsultnak pedig nem oszt, nem szoroz, hogy a károkozót megbüntetik-e vagy sem. Ha ki van töltve és alá van írva a bejelentő, akkor azt a biztosítók lemeccselik egymás közt. A károsult a károkozó biztosítójának pénzén megjavíttatja a kocsiját, és kész. A Kérdező barátját így feleslegesen megszívatta a másik fél, pedig jobban nem járt vele. Ezért lehet megérteni, hogy a Kérdező bosszús némileg.
2012. jún. 15. 11:19
17/18 A kérdező kommentje:
főleg azért ,mert egy k.ur.va. macska miatt van az egész ....
2012. jún. 15. 12:49
18/18 Ricsi14 válasza:
OK. ezt így elfogadom,de nem olvastad figyelmesen a válaszomat, mert amit az AVULTATÁSRÓL, és a TOTÁLKÁRRÓL ÍRTAM úgy látszik észre sem vetted !!! Pedig ez a lényege a dolognak! Tehát neki futok újra. A vétlen félnek nem fizetik ki a telje kár összegét, hanem csak az avultatás mértéke szerint !!! Egy ilyen idős kocsinál már akár 80 % is lehet az alkatrész. avultatás mértéke !!!! Magyarul ha egy alkatrész Pl. 10.000.- Ft kerül, akkor ez esetben csak 2000-. Ft kap, a többit azaz 8000.- Ft neki kell állnia,kifizetnie !!!! Így már világos ?Így bizony neki nagyon a ZSEBÉBE KELL NYÚLNIA, pedig eszébe sem jutott volna javíttatni az autóját !!! Hidd el nekem gépjármű szakértő vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!