Most van először bérletem és elég annyi ha csak a bérletet megvesszük?
Figyelt kérdés
valamit hallottam arról h megkell csináltatni ha először van és h az kb 500 ft
de nekem apa csak egy sima bérletet hozott és nem hozott hozzá semmiit..ez így nem lesz jó?
és diákigazolvány számot kell rá írni?11 számjegynek van hely a bérleten de én akárhogy számolom a diákigazolványomon csak 10 számjegy van:O
2009. júl. 2. 15:53
1/8 anonim válasza:
Nem elég! Vinned kell egy fényképet és a nagyobb jegyirodàkban, megcsinàljàk a bérletigazolvànyt, jelenleg szétnyithatos! S a bérletigazolvàny szàmàt kell majd a bérletre irni! De az is azt hiszem csak 6 szàmjegy! S tudtommal ingyen csinàljàk, csak az igazolvànykép kerûl pénzbe!
2/8 anonim válasza:
Neked még nem kell bérletigazolvány. A diákigazolványszámodat kell a bérletre írni (10 vagy 11 szám).
3/8 anonim válasza:
Elsőnek: diáknak nem kell bérletigazolvány, ne beszélj már hülyeséget!
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a segítséget:)
2009. júl. 2. 16:04
5/8 anonim válasza:
Ja, jo, elnézést! De nem is lesz öröké diàk! Legalàbb ezt is tudja!:)
6/8 anonim válasza:
Nekünk pl kell hozzá egy igazolás, amit szintén ugyanott adnak ki, nem tudom, hogy ez mindenhol így van-e.
7/8 anonim válasza:
Húha. Milyen bérletről van szó?
Különböző társaságoknál különböző módon zajlik ez.
2 évvel ezelőtt, amikor még én is BPre ingázó diák voltam a volánbusz bérlethez tartozott egy kis cetli, amit a volánbusz főhadiszállásain kellett megcsináltatni. Ezzel igazoltam, hogy diák vagyok és hogy X és Y pont között érvényes a bérletem.
8/8 anonim válasza:
Az a viszonylati igazolás :) Ma már úgy néz ki a Volán-bérlet, hogy ráírják, hogy mittudomén Leányfalu-Erkel Ferenc utca - Újpest Városkapu, tehát nem (csak - láttam még régit is) olyat adnak, hogy 25 km-es, hanem olyat, ami magában foglalja a viszonylatot. Amit meg a diákkal igazolsz... De tényleg jó lenne tudni, hogy milyen bérlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!