Gyorsított jogsiszerzésről tudnátok nekem tájékoztatást adni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan válaszoljon, aki már letette gyorsított tanfolyamon a jogsit. A kérdésem az lenne, hogy a KRESZ hány hétig tart, és napi hány órát kell beülni, és hány óra van összesen?... Ja, és a kresz tanfolyamra MÁR kell vinni az alkalmasságit? vagy azt csak mikor elkezdek vezeti?2012. máj. 24. 16:41
1/7 anonim válasza:
Amikor én tanultam, csak KRESZ és elsősegélynyújtó tanfolyam volt intenzív, a vezetést nem lehetett turbózni. A foglalkozások gyakorisága lehetett sűrűbb vagy ritkább, de a kötelező minimális óraszámot nem tudod elspórolni szerintem most sem. Persze, ha nem úgy veszed a jogsit, hogy kocsmában eldumálgatsz az oktatóval, ő meg hozza neked a kész papírt.
2/7 anonim válasza:
Egy jó ismerős egy autós iskolánál lehet megoldja h nemjársz be órákra, de ki kell fizetni, és a vizsgára is el kell menni. ha jól tudom 3-4 hét a kresz de h hány órából áll az jó kérdés. az alkalmassági már akkor kell mikor beiratkozol a suliba.az elsősegély 3 nap és a negyediken vizsga.a vezetést meg külön szeretik húzni, minél több órát veszel az oktató annál jobban jár ugye, éshát válság van. egyik ismerősöm 3hónapja jár vezetni...szval ehez is inkább ismeretséget ajánlok.
3/7 anonim válasza:
2009-ben vizsgáztam gyorsított tanfolyamon.
A KRESZ 3 napig tartott (hétfő, kedd, szerda), mindháromszor délután 4-től este 8-ig. Következő héten vizsga volt.
Rutinpálya 1 hétig minden nap, forgalom 2 hétig minden nap. Közben letettem az eü-t is.
Gyakorlatilag 1 hónap alatt elvégeztem az egészet. Augusztus 1-én kezdtem, forgalmi vizsgám szeptember 8-án volt.
Viszont az ilyen gyors tanfolyamon szinte csak azok mentek át, akinek volt előzetes kresz ismeretük és már tudták az autót kezelni.
4/7 anonim válasza:
Manapság, így 2012ben nincs ilyen:) Maximum pesten, de ha jól tudom már ott sem lehetséges:) Ha lehetett volna én is arra megyek mert tényleg nincs sok időm, külfödön élek és vár vissza a suli..Szval tényleg csak ismerőssel ;)
5/7 anonim válasza:
Ja és ha minden igaz, mára már a rutinpályát teljesen el is törölték.. Változnak az idők...
6/7 anonim válasza:
Én 7 nap alatt fogom letenni, és napi 4 órába, ami összesen 28 óra... 28-30 az előírt órák száma elméletbe. Vizsga rá pár nappal van. Igazából a vezetés, ami elhúzódhat, mert nem biztos, hogy mindig ráérsz vagy az oktatónak is lehet más elfoglaltsága.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, már túl vagyok a kreszen és az eü-n:) már vezetést gyakorlok.
2012. aug. 13. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!