Van valakinek szemtekerezgése? Válaszolna?
Ha nincs komoly bajod megkapod.
De helyesírás és fogalmazási készségeid ne kamatoztasd szerintem ott..
4 legnagyobbat tudom leolvasni a tábláról /legalábbis múltkor annyi volt/ emiatt.
De pl:. ez annyira olyan, hogy volt, hogy lebírtam 6-7et de van mikor 2őt.
De 2 szemmel tökéletesen látok.
Házi orvos most nem akarja oda adni. Magánorvoshoz kell mennem. De kicsit aggódok miatta.
De most olvasom hogy hogy két szemmel meg lebírod. Valószínűleg az egyik szemed a rossz. Vagy csak szemtengelyferdülésed van. Egy jó szemorvos megtudja ezt oldani. Mindenképp ott kezd mert ha megcsinálod a jogsit és utoljára hagyod az orvosi alkalmasságit nem biztos hogy az orvos megadja a papírt. Ha meg elmész kezelésre és elhúzódik kifutsz az időből és nem fogadják el a vizsgádat. Akkor kútba esett amit eddig megcsináltál.
Van ilyen szemtorna meg egy csomó gyógymód azok sokat segítenek.
köszi a válaszokat
utolsó
mindkét szemem rossz, mármint bármelyiket letakarhatom nem tudok táblát olvsni viszont a kettővel együtt igen
és jövőhéttől járnék kreszre és az a izés benne hogy nem biztos hogy meg adnák
most így iszonyat sokra mennék azzal, hogy van egy kreszem egy rutinom meg mindenem meg van kivéve az alkalmassági és azért nem mehetek
és úgy csak kidobott pénz
azért vártam volna valaki olyan válaszát aki volt hasonló helyzetben
Szerintem ez elég egyéni dolog.
Tesómnak pl gyerekkorában megmondták, hogy a jogsiról tegyen le, neki is szemtekerezgése van, de elég súlyos.
Ha a látásod szemüveggel tökéletes kb. akkor megkapod, ha nem, akkor sajnos nem sok esélye van a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!