Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt már valaki, PÁV2 vizsgán?...

Volt már valaki, PÁV2 vizsgán? Ha igen, mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 17:22
1 2
 11/12 WARANGY válasza:

A PAV II. vizsgálaton az alábbi dolgok történtek:

-REGISZTRÁCIÓ (adatok

egyeztetése, ellenőrzése személyi, jogsi, lakcímkártya segítségével.

Ezután megadják, hogy melyik emelet és szobába kell menjél.

Itt adnak egy kérdőívet, amit ki kell tölteni, majd visszaadni a megadott helyen.

Ezt követően leülsz egy váróban, ahonnan név szerint hívnak majd a további vizsgálatokra.

A VIZSGÁLÓ "JÁTSZÓ" SZOBábA

kisérnek, ahol kb.6 ember tud egyszerre dolgozni. Itt elmondják mi lesz a feladat..

Van egy nagy monitor, van kb. 8-10 szines vagy kerek illetve szögletes gombok, fejhallgató,

és két lábpedál.

(ezeket kell használni a "játékos" feladatoknál.

Az első feladat: 4téglalap jellegű fotót látunk felül képernyőn és a képernyő alján fel villan a fenti képekhez hasonló kép.

Amenniben a fenti néhy kép valamelyikével megegyezik, úgy a megadott gombot kell megnyomni, de ha nincs egyezőség, akkor egy másik gombbal kell lereagálni a látottakat. Számomra nem volt nehéz a feladat.

2. feladat: A képernyőn megjelenő szinek felvillanását a megadott instrukciók alapján a gombok vagy a pedál megnyomásával igazoljuk vissza a látott ingert.

Ez már nekem kicsit nehezebb volt, mert sokmindenre kellett figyelni

3. feladat: Személyiséged megismerésére irányuló kérdőivet kell úgy megválaszolni, hogy rád mennyire igaz az állítás.

Pl. Az ismerőseid szerint nem szeretsz veszíteni.

Négy lehetséges válasz közül

(Teljesen igaz, Egyáltalán nem igaz, Inkább igaz, Inkáb nem igaz.)

Kiválasztod a számodra helyes választ. (csak rá kell bökni)

Miután végeztünk a játszó szobában, ki kellett ismét fáradni a váróba és várni hogy szólítsanak. Kb. 10perc múlva jött is egy ember, akivel egy szobába mentünk. Ő volt a Pszichológus.

A PSZICHOLÓGUSnál olyan kérdésekre kell válaszolni:

Miért jöttél, mit szeretnél csinálni? (Taxi, busz, veszélyes anyag szállítás...)

Kik voltak a szüleid, mivel foglalkoztak. Együtt élsz-e velük? Milyen betegségük volt, esetleg miben haltak meg?

Házas vagy-e? Elvált vagy-e ? Mióta vagy egyedül vagy házas?

Hány éves a házastársad?

Mi a foglakozása?

Egészségi állapota?

Vannak-e gyermekeid?

Hány gyereked van?

Egészségesek-e vagy betegek?

Ha betegek milyen betegségük van?

Mit csinálnak? Ha iskolások milyen iskolába járnak? Ha dolgoznak, akkor mit és mióta?

Együtt élsz-e még velük ?

Neked milyen betegségeid voltak vagy vannak?

Milyen betegségek voltak a családban?

Alkoholt fogyasztasz- e?

Ha igen, milyen idöközönként?

Drog fogyasztás?

Melyik cégnél mikor (mettől meddig) mit dolgoztál. (kb.20évre visszamenőleg!)

Ezután jött a pszichológia vizsgálat:

-SZONDI TESZT (8 képből ki kell választani két számodra szimpatikus egyént és két ellensuenves fogurát. Ezt kb. hatszor)

-SZINKÁRTYA (a színes kártyákról a legjobban tetszőt kell kiválasztani. Olyan is volt, hogy melyik nem tetszik.)

Szummaszummárom: fél nyolcra mentem és 10órára végeztem. Nagyon izgultam a vizsgálat miatt, de most, hogy túl vagyok rajta nem volt nehéz. A gyakorlati részt vedd játéknak.

Tényleg fontos, hogy kipihent legyél és ami még fontosabb NE PARÁZZ és légy önmagad!

;)

2017. ápr. 21. 15:25
 12/12 anonim válasza:
Akkor buktatnak meg, amikor csak akarnak, tudják manipulálni az eredményeket. Ezt egy ott dolgozó ismerős mondta, miután elhúztak a vizsgán. Az indokuk az volt, hogy nem bírom a hosszú - monoton vezetést. Az a helyzet, hogy autókat szállítok és mentek főként külföldről. Heti 3500 - 5000 km-t vezetek, sokszor 2500 - 2600 Km-t úgy, hogy csak tankolni és a szállítandó autót felrakni állok meg. Hozzáteszem, hogy 1986 óta vezetek, és az én hibámból még nem voltam baleset részese. Kb ennyit ér a PÁV vizsga, de most újra nekirugaszkodom, mert hivatalossá akarom tenni az autómentést - autószállítást.
2017. okt. 20. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!