Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt már valaki, PÁV2 vizsgán?...

Volt már valaki, PÁV2 vizsgán? Ha igen, mit tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, még senki nem volt PÁV2 vizsgán. Soha.
2012. máj. 22. 19:30
 2/12 A kérdező kommentje:
most nagyot mondtál, tapsold meg magad.
2012. máj. 22. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
A neten 100 féle információt lehet róla olvasni. Igazából készülni nem tudsz rá, leülsz, és csinálod. Nekem sikerült.
2012. máj. 22. 20:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Én is voltam már 2x, de nem adták meg. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.
2012. máj. 22. 21:25
 5/12 A kérdező kommentje:
pl az egyik csoport társam akivel mentem, azt mesélte, hogy mikor bement a nagyokoshoz, azt mondta neki, hogy maga ideges! Erre azt mondta neki, nem vagyok. De maga ideges! Néhány ugyan az a válasz után, már tényleg ideges lett.
2012. máj. 22. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Páv 3-ra mentél utána? Min sikerült elbuknod? Mihez kéne egyébként?
2012. máj. 22. 21:41
 7/12 A kérdező kommentje:

3-ra nem mentem, mert a 2 kellett volna taxi-hoz.

Az indoklásban valami süketelés volt, hogy mit tudom én milyen pont vonatkozik rám, hogy esetlegesen nem tudok viszonyulni a közlekedés más résztvevőihez.(feltételes módban) bla,bla,bla...

Pedig balesetem soha nem volt, maximum bele tolattam, egy kis nyomi félméteres fém oszlopba. (ennyi) és levezettem több tízezret már abban az időben (évekkel ezelőtt).

Ami nem ment annyira, az az idióta szimulátor féle nyomorúság, amikor egy kis fehér pontot kell egy 2cm széles sávban tartani. (a nagy nkh-nak csak ilyen tecnikára telik, amit még a commodor 64 lealázott volna már abban az időben is .!?)(nem pedig a 21.században)

2012. máj. 22. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én PÁV1-en voltam 3 éve.Az a pontos "játék" nekem se nagyon tetszett.De nagyon jó eredményeim lettek(azt mondták,hogy átlag feletti).

Én meg is kaptam a papírt rögtön.

De például unokatesóm kamion miatt szerette volna a PÁV3-at,de nem sikerült neki.Meg ismételtettek vele egy pár feladatot,de másodjára sem ment.Meg is fellebbezte a döntést,miután megkapta a papírt,újabb pénz befizetés után újabb vizsgaidőpont,de sajnos ez se sikerült neki.Azt mondta,hogy neki ezekhez nincs türelme :-)

2012. máj. 24. 16:17
 9/12 A kérdező kommentje:

Helo!

Egyébként a pontos játéknál az a lényeg, hogy minél lassabban kell?

Vagy, ha esetleg a féket nem használom csak a motorféket, az hátrány szerinted?

2012. máj. 24. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem...

Az a lényeg,hogy minél gyorsabban és pontosabban.Ez minden feladatra érvényes.Ne parázz rá,tudom,könnyű mondani,de tényleg így van.

Nekem se sikerült a pontot végig az "úton" tartani,mint ahogy szerintem másnak se.

Ne törekedj a tökéletesre,nem a 100% hibátlan a cél.

Add magadból a legjobbat!

Szerintem érdemes valami üdítőt meg kaját is vinni,mert nekem a 3-as reggel 8tól du.2ig tartott,a páv 1 meg délután 3ig :-)

2012. máj. 28. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!