Taxival lehet közlekedni városok között?
Figyelt kérdés
Pontosítva a kérdés: van olyan taxitársaság amelyik Székesfehérvárról elvinne Balatonkenesére ? Ha igen, akkor melyik taxi társaság ez (elérhetőség) ?2009. jún. 28. 18:10
1/8 anonim válasza:
Szerintem bármelyik taxis elvisz, lehet hogy még árengedményt is kapsz, ha alkudsz! Én viszont vonattal mennék Fehérvárról Kenesére, egy árnyalattal olcsóbb.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen vonattal tervezem, de Sz.fehérváron 6 perc lesz az átszállásra és ha lekésem akkor a következő vonat már nem ér be időben.
A neten már nagyon sokat kerestem de nem találtam Székesfehérváron Taxit. Ha valaki tudna egy konkrét társaságot azt nagyon megköszönném.
Amúgy kb 40 km a távolság, ez taxival kb mennyibe kerülne ?
2009. jún. 28. 18:22
3/8 anonim válasza:
Bárhova elvisz bármelyik, de arra figyelj, hogy legalább egy táskányi pénz legyen nálad. Iszonyú tarifák vannak. Csak egy példa: Bp.Déli pu - Páskomliget utca: 3.600.-ft. Ez kb. egy negyedórás út. Ja, és a városon kívűl magasabbak a tarifák. Természetesen oda-vissza utat kell fizetned akkor is, ha csak odafelé mész.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, 40 km, ugye oda vissza 20-25ezer Ft biztos lesz!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem nem fogok taxival menni ilyen árak mellett.
2009. jún. 28. 18:32
6/8 anonim válasza:
Valóban elég drága a taxi :S De nyugi, 6 perc nem kevés, el fogod érni a vonatot.
7/8 anonim válasza:
Hajdúszoboszlóról Debrecenbe (20km) 4000 Ft volt. Csak oda. 40km oda 8000 Ft, + vissza 8000.- = 16000 Ft kb. De ez csak nagyvonalban :D
8/8 anonim válasza:
A vonatok általában bevárják egymást, szóval ne aggódj, el fogod érni. Egyébként az előttem szólóknak igaza van, min 20-25 ezerért vinne el kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!