Ti is féltetek a jogosítvány megszerzésétől?
úgy paráztam,hogy valakinek nekimegyek,vagy elütök..
váltottam oktatót és nem hagyta eluralkodni a félelmeimet,azóta letettem a jogsit ...
Megszerzésétől nem félek. A vizsgáktól picit. Na de már a 2.-at csinálom. A B-s nél minden vizsgám elsőre meg lett anno. Most A-s jogsinál most kezdtem a forgalmat. Eddig minden elsőre és hibátlanul.
De ha nagyon parázol a dolgon akkor pont azért fogod elszúrni a vizsgákat.
Szal kezd el, aztán csak beléd verik az oktatók amit tudni kell :D
Ja és a másik dolog:
Az oktatónál van kuplung, fék, gáz és a kormányba is bele tud nyúlni.
Valamint ha valakit megölsz az az ő felelőssége. Szal ne parázz :)
(motornál kicsit más a helyzet, ott az oktató max szól hogy nemkéne, aztán ha megölsz valakit akkor az bezony a te hibád)
A jogsitól nem ,csak attól hogy jól megbuktatnak.
Az autók mindig érdekeltek így nem akkor láttam autót először közelről mikor beültem az oktató kocsiba.
Így némileg valamivel könnyebb volt és volt motivációm. Mert a hozzáállás sem mindegy, ugyanis amit szeretsz csinálni azt könnyebben tanulod meg és fejleszted tovább. Például ha én nem forgattam volna apám ladáját annó az udvaron meg a vetésbe meg stb.. :D
És csak úgy elmentem volna jogsit szerezni hogy semmiről fogalmam sincs megeshetett volna hogy egy rosszindulatú üvöltözős ideges oktatót kaptam volna ki úgy lehet meggyűlöltem volna az egészet és jogsim nem lenne. Pl anyám így járt. Szóval félni fölösleges előre...
Az autó is egy eszköz mint péknek a péklapát vagy az ácsnak a véső. Jól néznénk ki ha ezek az emberek is félnének a saját szerszámuktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!