"C" kategóriás jogosítvány tanulásánál a rutinpályán kell rögzítőféket alkalmazni, ha a szlalom menet végéhez érsz?
Szerintem sem kell,mert folyamatos haladással kell megcsinálni és ha megállsz,akkor "befejezettnek" minősül a folyamat.
Köszi amúgy :)
itt a válasz mindenre.
Ha nem találnád akkor kimásolom ide:
A vizsgázó a tehergépkocsival a járdaszegély mellől az indító fokozat kapcsolása, irányjelzés, körültekintés után induljon el a kijelölt pályán. A bóják között, egyenletes sebességgel, a sebességgel összehangolt kormányzással, folyamatosan haladjon előre, közelítse meg (kb. 50 cm-en belül) a negyedik bóját. Megállás után, ha szükséges, használja a kéziféket, majd hátramenetben távolodjon el a megközelített bójától annyira, hogy a szlalom pályát elhagyhassa. A bóják közötti manőverezés közben az irányjelzőt nem kell használni.
Egyébként melyik autósiskolába jársz? Én még csak most kezdem a "C"-t.
úristen mekkora mázlid van neked.
Én a viktória autósiskolába járnok ami itt van mMkón és környékén (szeged)
Én szeretném a C,E,D kategóriát.
Nálunk a C kategória 20 ezerrel drágább.
Nálunk az E kategória 20 ezerrel drágább.
Nálunk a D kategória 100 ezerrel drágább.
20 ezer forint nem vág földhöz, de ez már 140 ezer forint :) És 140 ezer forintért nem 1 hónapot kell dolgozzak :)
És nem csak az én autósiskolámba van így , hanem az összes környékbeliben. Tehát amiben én vagyok az még "olcsónak" számít errefelé... dedúrva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!