Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI) megszerzése kb mennyi idő (tanfolyam időtartama érdekel)?!
Hát,ezek együtt...necces lesz szerintem,pont azért,mert mikor beiratkozol,hogy kezded a "C"-t(aztán a nehéz pótot) lehet,hogy csak pár hét múlva indul a tanfolyam.
Írom,hogy nekem mennyi idő volt:
C kategória beiratkozás utáni hónapban indult,4 hónap lett így összesen(egyszer buktam rutinból és minden délután ráértem volna vezetni,de ugye voltak más tanulók is,nem csak én,így volt,hogy csak heti 1-2 alkalmat mehettem) aki nehézpótra is ment utána annak plusz egy hónap volt,de azt az ADR-rel párhuzamosan csinálta,kb másfél hónap lett a vége.
Nekem a GKI vizsga nem volt hosszú idő,a tanfolyam heti két nap volt,vizsgával együtt volt 3-4 hét.De utána csak másfél hónap(!) múlva kaptam meg a kártyát;anélkül meg nem dolgozhattam...De ez kivételes eset volt állítólag,mert elkevertek valamit.Nem tudom.
Ez Szegeden volt,ha lényeges.
Szerintem a fél évbe lehet,hogy nem fér bele,a 8 hónap esélyesebb.
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!