Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen GPS-t ajánlanátok?

Milyen GPS-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ami fontos:

Maximum 40.000 Ft

Átlátható grafika

Legalább Magyarország térkép

Térképfrissítés

Hangnavigáció

Segítségeteket előre is köszönöm!

2012. máj. 16. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Nekem az s2-mön fut egy sygic 3D. Mitől több egy GPS? "

Akkor most még tedd hozzá, hogy ugyanolyan képeket csinálsz vele, mint egy tükörreflexes Canon-nal.

2012. máj. 17. 00:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy telefon azért nem alkalmas a kocsiban GPS-re mert nem bírja a nagyon meleget-hideget, valamint folyamatos napsütésnek van kitéve a kocsiban. Nem ilyen körülményekre lett egyszerűen tervezve.
2012. máj. 17. 01:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja, és még egy érv mellette, ingyen letölthető hozzá egy nagyon jó turistatérkép, kirándulásokon jól jöhet.

+1: van egy kompatibilis számítógépes program ugyanazzal a térképpel, ezzel a számítógépen otthon lehet kényelmesen utat keresni, tervezni, célállomásokat, utvonalakat, térképeket áttölteni. MapSource a program neve, ingyenes.

2012. máj. 17. 01:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Igo 8 vagy Igo primo a legjobb, akármilyen windows ce alapú eszközön pl egy Wayteq készüléken ami elég jó minőség és 30alatt megvan egy méretes blutoothos ,fm transzmiteres készülék. Végtelenül jól hackelhető progi és a legfrissebb térképekkel adatbázisokkal teli a net amit csak áthúzol a kártyára és megy. Nem mellesleg magyar fejlesztés, rengeteg hasznos extrával! A Garmintól én agyfaxt kaptam amikor nálam volt kis időre az Igo után, de meg lehet szokni azt is, de nem kéne. Profi futárok ,áruterítők Igot használnak én azt tapasztaltam .
2012. máj. 17. 17:26
 15/19 anonim ***** válasza:

""Nekem az s2-mön fut egy sygic 3D. Mitől több egy GPS? "

Akkor most még tedd hozzá, hogy ugyanolyan képeket csinálsz vele, mint egy tükörreflexes Canon-nal."

Rudi, én a GPSről beszélek, Te meg mindig másról.

A mai tepsi-telefonok a GPSeket pont kiütötték. Kijelzőben, programokban, használhatóságban nem hogy felveszik a versenyt, de inkább jobbak.

2012. máj. 17. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van hasonló telefonom, sosem használom
2012. máj. 17. 19:38
 17/19 anonim ***** válasza:

... navigálásra, a közelébe nem jön egy rendes navinak, semmilyen szempontból. Nem vitatom, hogy attól használható arra is, ahogy egy Trabant is elvisz oda, ahova egy Mercedes.

Én inkább csak szükségből használnám, ha nem lenne kéznél a rendes, de eddig még nem volt rá szükség.

2012. máj. 17. 19:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Kocsiban csakis külön pna-t használok,telót ilyenre nem használok.Jön egy hívás aztán eltévedek:D
2012. máj. 17. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Mindenki szeretné, hogy az Ő döntése legyen a "tuti". Ettől még nem éri meg ragaszkodni érvek nélkül egy állásponthoz. Ha megkérdezed az embereket milyen autót/telefont/gamecontrolt/bármit érdemes venni, szinte mindenki a sajátját mondja be. Ettől függetlenül a kérdezőnek én még mindig azt ajánlom, hogy ezt a számítást is vegye figyelembe, mert így a GPS mint külön kütyü kikerülhető.

(ha navi alatt jön hívás, átugrik a call incoming oldalra, ott egy érintéssel felveszi és kihangosítja, majd beszélgetés alatt egyből visszaugrik navira és -20dB-n nyomja a "tarts jobbra" dumákat. Beszélgetés után automatikusan visszaáll. Teljesen jól használható.)

2012. máj. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!