Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyisvan ha közlekedési...

Hogyisvan ha közlekedési bírságot kapnék és nem tudom kifizetni leülhetem vagy ledolgozatom?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 22:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kiflitolvaj: 5k/nap lesz az, most nem keresgetem a jogszabályt de 100% hogy annyi.
2012. ápr. 29. 01:54
 12/20 anonim ***** válasza:

És közmunka alatt mit kel csinálni? Naponta hány órát?

Én osztom be, hogy mikor akarok menni?

2012. ápr. 29. 02:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát kövezzetek meg, de a 4-es válaszolónak abszolút igaza van!Tetves egy ország lett Mo.!(nem a földrajzi adottságokra gondolok)

NICO

2012. ápr. 29. 02:51
 14/20 kiflitolvaj ***** válasza:
mr.flash: Nyugodtan keresd meg, 1000 Ft/nap. Itt van előttem egy 45 ezres bírságot tartalmazó határozat, amit ha nem fizetek be és nem sikerül adók módjára behajtaniuk, akkor 9 nap közérdekű munkára (5000 Ft/nap) kell átváltoztatni. Ha ehhez nem járulok hozzá, vagy a feltételei nem állnak fenn, akkor a pénzbírságot 45 nap elzárásra (1000 Ft/nap) kell átváltoztatni. Ez utóbbiról a kijelölt bíróság tárgyaláson dönt.
2012. ápr. 29. 03:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Részben igazad van. Megkerestem, valóban nem 5000/nap, 1-3000/nap közötti összegre váltják át,nálad a minimumot alkalmaznák.

Ami azért érdekes, mert 450es órabérrel számolva is többet keresel egy nap, elég furcsa, megint egy értelmetlen magyar jogszabály.

2012. ápr. 29. 10:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem speciálisan magyar, hanem Eu-s. Sőt még az USA-ban is így van. Éppen azért kevés, hogy inkább fizess minthogy le akard ülni. (mert ugye a melóból való kieséssel többet vesztessz)
2012. ápr. 29. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:

A magyar viszonylatba akkor is nettó hülyeség átültetni. Nagyon nem arányosak a fizetések és a büntetési tételek, meg más a rendőrség mentalitása (igaz hogy az embereké is). Ha 85öt keresel és van 3 gyereked, te vezeted a céges autót és beszopsz egy záróvonalat meg egy sárgát akkor nem fogod tudni kifizetni, az fix. Ha meg csúnya gonosz ember vagy nagy fekete autóval akkor soha a büdös életben nem fognak megállítani. Kicsit "érdekes" így a történet.

Na de mindegy, fölösleges ezen filózni.

2012. ápr. 29. 10:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem eszik olyan forrón a kását,lenne időd bőven a pénzt összeszedni.

Az egy évvel ezelőtti tízezres bírságomat még nem fizettem ki.

Tavaly ősszel jött egy felszólítás és a héten egy újabb mert lepasszolták a sztorit a helyi önkormányzatnak aki "adók módjára" próbálja behajtani.

Majd a nyáron befizetem.

Bankot játszom,használom a pénzt plusz másfél évig,ráadásul kamatmentesen.

Bónuszként annyi plusz infó,hogy ha mégis rendőrök jönnének értem az első postánál befizethető volna az összeg (megkérdeztem hozzáértőktől).

:p))

2012. ápr. 29. 10:35
 19/20 anonim válasza:
Te hulye fasz, milyen halaszto? Folyorol beszeltem
2012. ápr. 29. 13:03
 20/20 A kérdező kommentje:
relax gyerekek :D én olyat hallottam hogy vadkempingezett a tag, a közterületesek megkínálták egy 50K-s csekkel, utána elvitték egy automatához, és elísérték a postára is hogy be tudja fizetni. ehez lehet egyáltalán hozzászólni?
2013. ápr. 27. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!