Hogyisvan ha közlekedési bírságot kapnék és nem tudom kifizetni leülhetem vagy ledolgozatom?
És közmunka alatt mit kel csinálni? Naponta hány órát?
Én osztom be, hogy mikor akarok menni?
Hát kövezzetek meg, de a 4-es válaszolónak abszolút igaza van!Tetves egy ország lett Mo.!(nem a földrajzi adottságokra gondolok)
NICO
Részben igazad van. Megkerestem, valóban nem 5000/nap, 1-3000/nap közötti összegre váltják át,nálad a minimumot alkalmaznák.
Ami azért érdekes, mert 450es órabérrel számolva is többet keresel egy nap, elég furcsa, megint egy értelmetlen magyar jogszabály.
A magyar viszonylatba akkor is nettó hülyeség átültetni. Nagyon nem arányosak a fizetések és a büntetési tételek, meg más a rendőrség mentalitása (igaz hogy az embereké is). Ha 85öt keresel és van 3 gyereked, te vezeted a céges autót és beszopsz egy záróvonalat meg egy sárgát akkor nem fogod tudni kifizetni, az fix. Ha meg csúnya gonosz ember vagy nagy fekete autóval akkor soha a büdös életben nem fognak megállítani. Kicsit "érdekes" így a történet.
Na de mindegy, fölösleges ezen filózni.
Nem eszik olyan forrón a kását,lenne időd bőven a pénzt összeszedni.
Az egy évvel ezelőtti tízezres bírságomat még nem fizettem ki.
Tavaly ősszel jött egy felszólítás és a héten egy újabb mert lepasszolták a sztorit a helyi önkormányzatnak aki "adók módjára" próbálja behajtani.
Majd a nyáron befizetem.
Bankot játszom,használom a pénzt plusz másfél évig,ráadásul kamatmentesen.
Bónuszként annyi plusz infó,hogy ha mégis rendőrök jönnének értem az első postánál befizethető volna az összeg (megkérdeztem hozzáértőktől).
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!