Szemüvegesek! Ti hogy csináljátok? Vezetés kérdés!
Most lett 2hónapja jogsim és szemüveges vagyok(távolra rossz a szemem).Viszont jön a jó idő,napsütés és idegesít a nap,de nem tudok így napszemüveget felvenni!=/
Ti hogy oldjátok meg ezt a kérdést?
Lehajtom a napellenzőt és nem zavar a nap. :)
Már több mint 1 hónapja van kontaktlencsém, erre tudnék napszemüveget húzni de még nem vettem.
Én behunyom a szeme és gázt adok.:)
(poén...)
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de azért válaszolok. :)
Én nyáron, mikor nagyon süt a nap, szemüvegre helyezhető napszemüveget használok (azt hiszem így hívják, másképp nem tudom megnevezni). :D Így néz ki, csak az enyém sárgás lencséjű: [link] Egyszerűen felcsípteted a szemüvegre. Szerintem sokkal jobb, mert: bármilyen szemüvegre felhelyezhető; ha kell erősebb/gyengébb szemüveg, azzal is használható. Tehát csak egyszer kell megvenni, és ha vigyázol rá, sokáig kitart! ;)
Most tanulok vezetni, és ha meg lesz a jogsim, akkor erős napsütésben én is ebben fogok vezetni. :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!